Vihdoinkin paprikassa alkaa näkyä punastumisen merkkejä. Kovasti jo odottelen, että pääsen maistamaan.
En vielä tiedä, miten tuon suuren sadon oikein nautin. Raakana leivän päällä vai paistettuna pannulla. Tai ehkä täytettynä jauhelihamössöllä ja uunissa paistettuna. Vai kannattaako uunia lämmittää yhden paprikan takia.
Vai olenko nuolaisemassa ennen kuin tipahtaa eli jos vielä sattuu, että siitä ei tulekaan syömäkelpoista. Ans kattoo ny.
Entäs jos se ei olekaan punaista lajia vaan kuuluukin olla vain vihreä? Odottelet punastumista ja mokoma pilaantuu eikä punastu;)
VastaaPoistaMä söisin ihan vaan lautaselle viipaloituna, suikale kerrallaan nauttien.
Höh, ainakin otin siemenet punaisesta paprikasta.
PoistaIhanko kaupasta ostetusta paprikasta otit siemenet? Pikkuhiljaa alkaa punertaan, herkullisia hetkiä!
VastaaPoistaIhan kaupan paprikasta otin siemenet.
VastaaPoistaOlen ennenkin kasvattanut kaupan paprikoista otetuista siemenistä ja on tullut oikein hyviä paprikoita.
Hienon sadon olet saanut ja kyllä itse kasvatetun paprikan takia kannattaa uunikin lämmittää!
VastaaPoistaHih, pitäisiköhän pitää ihan sadonkorjuujuhlat.
Poista