lauantai 3. syyskuuta 2016

Paprika alkaa punastella

Vihdoinkin paprikassa alkaa näkyä punastumisen merkkejä.  Kovasti jo odottelen, että pääsen maistamaan.

En vielä tiedä, miten tuon suuren sadon oikein nautin. Raakana leivän päällä vai paistettuna pannulla. Tai ehkä täytettynä jauhelihamössöllä ja uunissa paistettuna. Vai kannattaako uunia lämmittää yhden paprikan takia.

Vai olenko nuolaisemassa ennen kuin tipahtaa eli jos vielä sattuu, että siitä ei tulekaan syömäkelpoista. Ans kattoo ny.

6 kommenttia:

  1. Entäs jos se ei olekaan punaista lajia vaan kuuluukin olla vain vihreä? Odottelet punastumista ja mokoma pilaantuu eikä punastu;)
    Mä söisin ihan vaan lautaselle viipaloituna, suikale kerrallaan nauttien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, ainakin otin siemenet punaisesta paprikasta.

      Poista
  2. Ihanko kaupasta ostetusta paprikasta otit siemenet? Pikkuhiljaa alkaa punertaan, herkullisia hetkiä!

    VastaaPoista
  3. Ihan kaupan paprikasta otin siemenet.
    Olen ennenkin kasvattanut kaupan paprikoista otetuista siemenistä ja on tullut oikein hyviä paprikoita.

    VastaaPoista
  4. Hienon sadon olet saanut ja kyllä itse kasvatetun paprikan takia kannattaa uunikin lämmittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, pitäisiköhän pitää ihan sadonkorjuujuhlat.

      Poista