Kun en isoa voileipäkakkua uskalla tehdä, ettei hyvät tarvikkeet mene pilalle, niin kokeilin tehdä pienen teelmyksen. Kolme paahtoleivän palasta, täytteet väliin ja jonkinmoinen kuorrutus. Täytteeksi laitoin ruohosipulijuustoa, hienonnettua paprikaa, hienonnettua kinkkua, sinappi-kurkku-salaattia, kostutus maidolla. Omaa paprikaa en vielä raskinut ottaa käyttöön, vaan kaupan paprika sai kelvata .
Tomaatti oli pakattu kotimainen terttutomaatti, jonka maku on herkullinen ja makea, kuin ennen vanhaan.
Nyt sitten pitää odotelle huomiseen, että minun kakkuseni tekeytyy. Ehkä aamukahvilla otan palasen maistiaisiksi.
Oma paprika punastelee jo kivasti yhdeltä kyljeltä
Varmasti maistuu tuo voileipäkakku!
VastaaPoistaHienosti on paprika jo punastunut :). Kohta pääset herkuttelemaan.
Nyt aamukahvilla maistelen aikaansaannostani. Ihan hyvältä maistuu. Tätä teen toistekin.
PoistaEn ehtinyt koskaan maistaa tavallista voileipäkakkua. Ja nyt olen saanut maistaa gluteenitonta, niin ei ollut aivan ok, leipää oli kostutettu liikaa ja toisen kakun leipää taas liian vähän. Voin vain kuvitella, miten hyviä ovat OIKEASTA leivästä tehdyt! Vieläkin aina joskus saan tuoreen oikean leivän tuoksun nenääni. Huokaus, niistä ajoista on nyt 20 v. En ollut tiennyt, että amarylliksen siemen on tuollainen, kiva nähdä!
VastaaPoistaNuo ruokarajoitukset kyllä vie osan nautinnoista. Tosin voileipäkakussa täyte tekee suurimman osan mausta.
Poistaihanan söpö voileipäkakku! mulla kesti kauan tottua voileipäkakkuihin, vaikka mitään "huijausta" ei ole taustalla. Nykyään tykkään kovastikin
VastaaPoistaMinäkin kyllä nykyään tykkään voileipäkakuista.
Poista