maanantai 12. syyskuuta 2016

Maanantaivieras

KristiinaS poikkesi iltapäivällä käsityön kera kahvittelemaan. Söimme tosin ensin vähän broileria riisin ja vihannesten kera. Molemmat lappasimme nassuun kaksi broilerin sisäfilettä .  ;=) , miten jaksoimmekin. Kuvaa en ehtinyt ottaa, mutta kaikki tuli syötyä.

Kahvin kanssa oli tarjolla korvapuusteja ja rahkapiirakkaa, ihan itsetekoisia. Maistiaisiksi oli minikokoinen voileipäkakku, josta tosin jäi vielä minulle iltapalaksi. Näistäkin sain kuvan vain jämistä.Kristiina toi minulle isot purkilliset suppiksia ja mustia torvisieniä sekä hiukan katajanmarjoja.  KIITOS. Niistä riittää koko talveksi itselle ja jollekin hyvälle kaverillekin, esim poikaselle.Oikeastaan Kristiinan käynnille oli asiallinen aihekin. Meidän Jätkäsaaren kirjastossa oli Stadin slangi -ilta ja olimme sopineet menevämme sinne. Kristiinan blogissa on varmaan parempi raportti ohjelmasta, mutta kiva oli kuulla slangilla kirjoitettuja tarinoita ja kuorolaulua. Sitten oli tuhti tietopaketti Jätkäsaaren historiasta ja hienoja kuvia vanhoista asumuksista.

.Kristiinan lähtiessä sitten kotiin päin, saattelin häntä  metrolle ja katselimme kanavan ympäristöä, mikä oli Kristiinalle uutta aluetta. Minä otin kotimatkalla pari kuvaa uudesta hotellitornista. Sen pitäisi olla kohta käyttökunnossa.2 kommenttia:

  1. Kiito kiitos! Kiva iltapäivä oli ja herrrrkullinenkin. Broisku tietty maistui mutta erityisesti tuo voileipäkakku oli maukas ja oikein kiva uusi tuttavuus. Taidanpa kopsata idean.
    Ei oo vielä raporttia Slangi-illasta eikä muustakaan.
    Kiva ku sienille löytyy käyttöä.

    VastaaPoista