Meidän talossa toisessa rapussa vettä valuu kellariin oikein loristen. Minulla taas tulee vettä parvekelasien ohi kun on liian suuri rako lasin ja seinän välissä. On siinä olevinaan tiivistekin, mutta se on asennettu niin, että oikein johtaa veden sisäpuolelle. Harmi, että tuo rako on juuri sillä puolella mistä eniten tuulee ja sataa. Toisella puolella se ei niinkään haittaisi kun siellä muutenkin sadevesi menee pitkin lattiaa urassa. En tiedä saako sitä mitenkään korjattua.
perjantai 19. joulukuuta 2014
Leipomuksia ja vettä väärässä paikassa
Tänään leivoin rusinakakun ja kääretortun. Kääretortussa on täytteenä vaahtoutuvaa vaniljakastiketta, kermavaahtoa ja mangososetta. Vien huomenna velipojalle vähän jouluherkkuja ja villasukat.
Meidän talossa toisessa rapussa vettä valuu kellariin oikein loristen. Minulla taas tulee vettä parvekelasien ohi kun on liian suuri rako lasin ja seinän välissä. On siinä olevinaan tiivistekin, mutta se on asennettu niin, että oikein johtaa veden sisäpuolelle. Harmi, että tuo rako on juuri sillä puolella mistä eniten tuulee ja sataa. Toisella puolella se ei niinkään haittaisi kun siellä muutenkin sadevesi menee pitkin lattiaa urassa. En tiedä saako sitä mitenkään korjattua.
Meidän talossa toisessa rapussa vettä valuu kellariin oikein loristen. Minulla taas tulee vettä parvekelasien ohi kun on liian suuri rako lasin ja seinän välissä. On siinä olevinaan tiivistekin, mutta se on asennettu niin, että oikein johtaa veden sisäpuolelle. Harmi, että tuo rako on juuri sillä puolella mistä eniten tuulee ja sataa. Toisella puolella se ei niinkään haittaisi kun siellä muutenkin sadevesi menee pitkin lattiaa urassa. En tiedä saako sitä mitenkään korjattua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mun pitkä kommentti hävisi.
VastaaPoistaMä kehuin siinä leipomuksesi ja haukuin tuon tiivisteenrääpäleen tuossa noin isossa raossa.
VastaaPoistaKiitos kehuista!
PoistaJust niin, tiivisteenrääpäle.
On hienon näköinen rusinakakku. Kirjoitatko ohjeen, kiitos. Minulla on keittokirja kateissa. Liian monta muuttoa vuoden aikana....
VastaaPoistaOhje on helppo ja on onnistunut minultakin. .
Poista200 g margariinia (voimariinia)
2,5 dl sokeria
3 munaa
2 dl rusinoita
200 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Pehmitä voi ja vaahdota sokerin kanssa
Lisää munat reippaasti sekoittaen
Lisää rusinat, jauhot ja leivinjauhe
Paista 175 asteessa noin tunti tai vähän yli
Minä laitan kakkuvuokaan ensin vähän taikinaa ilman rusinoita kun rusinat tuppaavat painumaan pohjalle.
Kovasti paljon kiitoksia. Huomenna kakku uuniin!
VastaaPoistaKerro sitten miten kakku onnistui ja mitä tykkäsit kakusta muuten.
Poista