maanantai 27. tammikuuta 2014

Käsinpesu kielletty

Piti uutta puseroa vähän pestä kun olin yrittänyt levittää hihalla voita leivälle. Katsoin tapani mukaan pesuohjetta ja hämmästyin ylen kovasti. Olen tottunut siihen, että pesulapuissa lukee "käsinpesu", mutta nytpä lukikin, että käsinpesu kielletty. Onkohan niin, ettei nykynuoriso osaa pestä vaatteita käsin ja konepesu on siksi turvallisempaa. Pitääkin tästä lähtien ruveta katsomaan nuo pesulaput jo kaupassa. Kyllä minä aion pestä vaatteitani sekä käsin että koneella. Ne, jotka ei sitä kestä, ei ole minun vaatteita.

8 kommenttia:

 1. Kyllä ton voi pestä käsin kun katsoo noi materaalit mitä on käytetty, jostain käsittämättömästä syystä kieltävät käsinpesun. Tosi outoa!

  T: merja

  VastaaPoista
 2. Pesuun en puutu mutta haluaisko Anitta tulla joskus palluttelemaan vauvoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEE! Tottakai *asettelee kenkiä jalkaan ja etsii taskullista puseroa*

   Poista
 3. Kyllä voit pestä käsin! Luulen, että ohjeen laittaja pelkää, että paitaa venytetään ja vanutetaan kovin ottein. Aina käsinpesu on sallittua (mutta ei Maripaidoissa, ne värit menevät pilalle väärässä pesuasteessa, ainakin uutena)! Kyllä kuule uusavuttomuutta on olemassa nuorten ihmisten parissa. Joskus oikein mietin, että miten sitä itse onkaan oppinut omatoimiseksi, ei vanhpani nyt niin isosti opastaneet mutta taisivat sitä huomaamattaan tehdäkin. Mistäs muuten sitä olisi oppinut? Toki joskus itsekin ...kantapääm kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä opetin teini-ikäiselle tyttärelleni käsinpesua. Sanoin, että kun lähtee kotoa niin en anna pesukonetta mukaan.
   Tuo uusi pusero muuten menee kumman kovaksi kun se kastuu. Onkin vähän hankala pestä.

   Poista
 4. Firmat laittaa varman päälle, etteivät joudu koskaan korvaamaan mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan on. Omalla vastuulla sitten vaan.

   Poista