sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Jokohan se talvi tulee

Tänään oli hiukan luntakin. Ei paljon, mutta sentään sen verran, että näki. Päivä ei kyllä paljon kirkastunut kun ei aurinko paistanut. Pari harakkaa kävi etsimässä lämpimämpiä paikkoja. Taitaa vaan nykytalot olla senverran tiiviitä, ettei lämmintä oikein löydy.

Ympäristön uudet talot kohoavat hiljalleen. Meidän kortteli on saanut asukkaat joka kulmaan ja pihan toiselle puolelle on tullut uuri ravintola. Pitää joskus käydä katsomassa tarjonta. Tosin siellä näyttää olevan joku pelipuoli eli varmaan siellä sitten pyörii nuorempaa porukkaa.

Pyhien mentyä pieni tylsyys jatkuu. Sukuja olen vaan tutkinut päivät pitkät ja joitakin uusia sukulaisia onkin löytynyt. No, kyllä kalenteri alkaa taas täyttyä kun tässä vähän piristyy.

 


 

14 kommenttia:

 1. Mulla rupeaa näyttämään kalenteri siltä, että ihan hirvittää ja välillä mietinkin sitä, että missä välissä tässä ehtisi tehdä töitä vai pitäisikö se tehdä yökkönä kuten joskus ennenkin tai yleensä ottaen jotain yötyötä. Tiedän vielä sen, että tuonne kalenteriin on tulossa vähän muutakin säännöllistä ohjelmaa ja niille on pakko löytää sieltä tilaa ja löytyyhän sitä järkeistämällä.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Minäkin olen ihmetellyt, että miten sitä ehti ennen töissäkin käymään.

   Poista
 2. Meillä oli nuorena se etu ettei ollut tietokoneita. Ne vie tosi paljon aikaa. Heh-heh.
  Hyvää alkavaa viikoa toivoo "nörttimummu".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi silloin ennenvanhaan oli sentään kirjoja. Minä saatoin lukea kymmenenkin kirjaa viikossa.

   Poista
  2. Niin minäkin, että kului siihen sitten sitä aikaa. Ja luen vieläkin aika paljon.

   Poista
 3. Kalenteri täyttyy minullakin pikkuhiljaa, keskiviikkona alkaa taas työviksen tilkkukurssi ja on marttailtakin, lauantaina taitaa olla Lankamaailman tapaaminenkin. Sinne olisi kiva ehtiä tuttuja tapaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ogeliin minäkin olen najatellut piipahtaa. Tosin meidän Verkkokaupassa on senioreille W-8 opastusta just samaan aikaan.

   Poista
  2. Tuu nyt vaan neulomaan, nehän on jo lopettamassa koko W-8 systeemin Microsoftilla, jostain luin tämmöistä.

   Poista
 4. Mikäs lintu se siinä istuksii? Onko harakka vaiko pienempi? Pyrstötiainen?
  Joo, kyll kalenteri täyttyy pikkuhiljaa, vaan moni tapahtuma on samalla viikolla tai muutoin silleen, ett välillä pitää ihan kiirustakin.
  Totta on tuo mitä Leenamummu kirjoittaa, ett ei ennen ollu tietsikoita kotona, jäi aikaa muuhunkin. Noh, mä kyll ehdin lukea sen kahdeksan kirjaa viikossa ja kuunnella kaksi tai kolme kirjaa.
  Ogelissa tavataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ka, harakkahan se siinä istuksii. Niitä oli kaksikin, mutta eivät istuneet lähekkäin.
   Juu, Ogeliin pitää ehtiä.

   Poista
 5. Kyllä se vauhti siitä taas löytynee...aioin olla tooosi rauhassa koko tammikuun ja nyt alkaa tuntumaan, ettei ole vapaita iltojakaan. Sitä alkaa huomaamattaan täyttämään kalenteria, jos ei itse, niin sitten joku muu täyttää. Se on kumma tyyppi se Joku Muu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Joku Muu on vähän kuin rahat ennenmuinoin palkkapäivän jälkeen. Niistä kuuli puhuttavan, vaan ei niitä koskaan nähnyt. Oisivatko sukulaisia.

   Poista
 6. Voimia, Anitta, kestää vielä vähän tylsyyttä. Nyt jo aurinko näyttää naamaansa, joten pian pääset parvekkeelle (varmaan sulla on sellainen?!) nauttimaan päivä- tai aamukahvia :)
  Talvisin terveisin vielä toistaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko tosiaan paistoi tänään kun Kuoma-töppöset jalassa kipittelin ratikkapysäkille.
   Lasitettu parveke on kyllä ja kunhan ilmat lämpenee, niin siellä kyllä istuskelen kahvin ja käsityön kera.
   Eilen ja tänään on täällä ollutkin pakkasta niin, että piti tosiaan ottaa talvitöppöset kun ei kesäkengillä arvannut lähteä.

   Poista