torstai 6. kesäkuuta 2013

Tiikeri tankkiin

Perkasin vanhoja valokuvia ja nämä kuvat 70-luvulta olin kokonaan unohtanut. Tämä tiikeri tankissa ei kyllä pitkälle pötkittäis. Niinkuin ei näillä helteillä muutenkaan tule liikuttua.

6 kommenttia:

  1. Hui kamalaa...oletko sinä noin rohkea ?
    Minusta ei tuohon olisi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuota osannut silloin pelätä, niinkuin ei monta muutakaan asiaa. Sanoo yksin matkannut kielitaidoton tuntemattomien miesten kyytiin mennyt.

      Poista
  2. Mihähän juju noihin kuviin liittynee...
    Täällä uteliaisuudesta kihistään. :))

    VastaaPoista
  3. Yleensäkö kuviin kun niitä perkaan. Muuttoa varten heitän pois albumeita ja laitan kuvat kirjekuoriin, menee pienempään tilaan. Samalla heitän pois puolimustat kuvat "arvaa mitä lentokoneen ikkunasta näkyy yöllä" yms. Tää reissu (Bangkok-Tokio-Manila-Bangkok) aikoinaan oli eräs mun yksin tehty matka ja kielitaitona "aim sori, ai lav juu". Hyvällä onnella ja avuliaitten ihmisten jelpillä selvisin reissusta ilman isompia kommelluksia, mitä nyt muutaman kerran vähän oli nälkä kun en osannut syödä puikoilla tai en tiennyt paikallisia tapoja ja ruoka vietiin pois kun laskin haarukan ja veitsen lautaselle.
    Tuo kuva on jostain Bangokista. Krokotiilejakin siellä näin, mutta niitä en silitellyt.

    VastaaPoista
  4. Ihan selvästi tiikeri luottaa sinuun eikä pelkää. :D
    Minäkin haluaisin silittää tiikeriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin en asiaa lainkaan ihmetellyt, mutta nyt ajattelen, että tiikeri taisi olla jotenkin huumattu. Eihän siinä ollut edes ketään turvamiestä vieressä. Voi myös olla, että tiikeri oli hyvin syötetty ja paljon paijattu ja oli siksi välinpitämätön.

      Poista