sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Jestas mikä kirppis

Poikkesin tänään Messukeskuksen kirppiksellä. Yksi iso halli oli täynnä kirppispöytiä ja väkeäkin lähes ruuhkaksi asti. Nopeasti tuli tunne, että samanlaisia ryppyisiä rätteja joka pöydällä. Varmaan lastenvaatteiden ostajille oli ihan käyttötavaraa ja leluja, mutta minä en niistä ollut kiinnostunut. En ostanut mitään kun en jaksanut ruveta penkomaan kasoja. Joitakin astioita katsoin kauempaa, mutta kun niissä ei ollut hintalappuja, niin en edes käteen ottanut katsottavaksi. Tila on kyllä hyvä kun on korkea ettei tule ihan heti hapenpuutetta.

12 kommenttia:

 1. No on siellä ollut porukkaa, onneksi en tiennyt koko tapahtumasta, olisin muuten saattanut vaikka eksyä siellä käymään. Kukas tämän oli järjestänyt ja jatkuuko syksylläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oli Messukeskuksen järjestämä ensimmäinen kirppis siellä. Jatkosta ei ollut mainintaa Messukeskuksen sivuilla. Toivottavasti jatkuu kun oli ihan hyvät tilat.

   Poista
 2. Huh-huh, eipä näytä houkuttelevalta.
  Mutta kyllä se kuitenkin on hyvä, kun lähtee liikkeelle.
  Mukavaa loppupäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pienemmät paikat on mukavampia käydä. Tuolla oli satoja pöytiä, ei niitä jaksanut kaikkia käydä läpi. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinullekin!

   Poista
 3. Hui miten iso kirppis :D Kun lapset olivat pienempiä, ostin heidän vaatteensa pääasiassa kirppikseltä. Muutamaan vuoteen ei ole löytynyt enää mitään, mutta onneksi tori.fi sentään möi sopivan rippipuvun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vaatetta jo niin, että sais mennä itse kirpparille myymään. Halvalla sieltä kyllä saa lastenvaatteita. Näkyi jossain olevan 50 senttiä kipale.

   Poista
 4. Voi hyväänen aika...siinä on ollut kuhinaa! En tajua, miksi ei laiteta hintalappuja kunnolla näkyville? Joku sanoi kerran,e ttei tarvi laittaa, kyllä asiakas kysyy...mä en itse asiassa kysy, jos ei näy. Mua nyppii silloin, heh. Nätti tiskirasukin oli valmistunut. Mä söin eilen paistinperunoita ja koko ilta meni pipariksi, mulla nousi verensokeri niin, että koko illan nuokuin. Ahneella on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, sullakin kohonnut verensokeri väsyttää. Paistinperunat vaan on niin hyviä.

   Poista
 5. On kyllä turhan iso paikka, no se on vain minun mielipiteeni. En jaksaisi kahlata läpi kaikkia pöytiä, välillä olisi päästävä ainakin istumaan jonnekin kahville.
  Hieman kauhistuttaa, miten jaksan vaeltaa Vanhan kirjallisuuden päivillä, en ole siellä käynyt kuin kerran, aikaa varmaan liki parikymmentä vuotta.

  VastaaPoista
 6. Liian iso on kerralla käytäväksi. Minä taisin katsella vähemmän kuin neljäsosan. Oli siellä kahvila, juuri tuossa missä kuvasin eli toisessa kerroksessa. En kylläkään käynyt kahvilla, vaan otin vain yhden kuvan.

  VastaaPoista
 7. Liika on liikaa! Joskus pienet kirppikset on tosi hauskoja.
  Ja lopultahan sieltä tarvii löytää vain sen yhden pienen kivan jutun, niin reissu on onnistunut ja mieli hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytänumeroita oli yli 500 eli jos pöytiä tosiaan oli niin paljon, niin pöytä/minuutti vauhdilla olisi mennyt koko päivä.

   Poista