keskiviikko 20. heinäkuuta 2022

Mansikka-aika

 Se on nyt parhaimmillaan, siis mansikka-aika. Kävin kaupungilla ja ostin pari rasiaa. Eiköhän niillä pärjää huomiseen. 

Kävin samalla syömässä Oodissa. Ruoka oli hyvää ja tilaa reilusti. 8 kommenttia:

 1. Mansikoita syön rasian päivässä, parhaana semmosen isommankin rasian ja jäätelön kanssa. Nyt meinaan ostaa mustikoita ja tehdä piiraan, ja pari pientä rasiaa laitan pakkaseen. Mansikoita en pakasta, saa ne sitt kaupan pakkasesta jos tarvis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään mansikoita pakasta, enkä mustikoitakaan. Lakkoja kyllä, jos onnistun ostamaan hyviä. Tahtoo vaan olla joukossa paljon kartteina riivittyjä suppuja.

   Poista
 2. Näyttää niin makoisalta mansikat :). Mitä söit Oodissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli seisova pöytä/noutopöytä. Siinä oli broileria, riisiä, perunajuustopihvejä. Salaatit ja leivät + kahvi lisäksi. Netissä on ruokalista. Ja eläkeläisalennuskin on. :)
   https://www.foodandco.fi/ravintolat/Ravintolat-kaupungeittain/helsinki/oodi/

   Poista
  2. Memyös mieheni kanssa eilen haettiin mansikoita yhdeltä viljelijältä. Me ostimme 10kg. kksi 5kg laatikkoa. Uskomattoman paljon olemme syöneet jaloput putsattu ja ovat nyt pakastimeesa.
   T.Intsu

   Poista
  3. Suoraan pellolta saakin parhaat marjat. Kaupasta ostetuissa on aina huonoja mukana. Viimeksi ostin niin tuoreita, että niitä oltiin juuri laittamassa esille, mutta niin vain oli alimmaisissa jo pilaantuneita.

   Poista
 3. Mansikka aika on parhaimmillaan, toki loppu häämöttää, nyt niitä pitää syödä. En taida pakastaa niitä nyt kun yksin olen.

  VastaaPoista