lauantai 3. huhtikuuta 2021

Hyvää Pääsiäistä!

 Hyvää Pääsiäistä blogissani poikkeaville. 

Heittäydyin uhkarohkeaksi ja kävin taas asioilla kaupungilla. Tapasin samalla tuttavan ja kävelimme Espan läpi kauppatorille, missä söimme grillimakkarat. Espalla istahdimme juomaan mehutetrat. Annoin tuttavalleni pääsiäiskortin ja muutaman suklaamunan. Kortteja en tehnytkään kuin tuon yhden ainoan. 

Silmänpainemittausten (21/20) jälkeen suuntasin kotikulmille. Koronatestiin oli pitkä jono, mutta rokotukseen ei näkynyt yhtään jonottajaa. 




Erityisiä pääsiäisruokia en ole hankkinut kun mämminkin söin jo etukäteen. Rahkapiirakan tein, mutta kun käytin erilaisia jauhoja, niin reunat melkein paloi ja taikina oli vähän löysääkin. Kelpaa kuitenkin itselle syötäväksi kun tykkään tummaksi paistetusta. Ostin myös kokeiltavaksi muutamia ruoka-annoksia, joista "artesaani-annokset" ei ollut mausteiltaan ihan mieleisiä. Pakaste annoksista en vielä tiedä, mutta vaikuttavat sen verran isoilta, että yhdestä pakkauksesta riittää useampaan kertaan. 



2 kommenttia:

  1. Hienoa ku lähdit stadille ja ihan oikean tuttavankin tapasit. Mä tein rahkapiiraan valmis kauramurotaikinaan mutta en tykkää. Kyllä se vaan niin on, että mulle kaura maistuu vain kaurapuurona ja kaurakekseinä. Joskus, aniharvoin, oon tuollaisen valmisannoksen ostanut. Mulla kun ei oo mikroa niin noiden lämmittäminen on aina vähän niin ja näin, tahtoo mennä sekaisin eri osat ja tulee mössöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tykännyt valmistaikinoista. Joskus heitin loput pois kun ei maistunut.
      Nuo Angus ja broileri -ruuat lämmitin uunissa. Molemmista söin kaksi kertaa kun lisäsin vähän salaattia. Ihan syötäviä olivat, mutta en silti osta ihan heti uudestaan. Tavalliset eineslaatikot kelpaa yhtä hyvin.

      Poista