tiistai 30. maaliskuuta 2021

Pääsiäisen ja kevään odotusta

 Pääsiäinen on ihan kohta ja ostin namujakin virpojia varten, mutta eipä niitä näkynyt ei kuulunut. Mämmiä kyllä olen syönyt ja sepä näkyykin sitten aamusokereissa. 

Rokotuksen ensimmäinen osa saatu ja toinen pistos kesäkuun alussa sitten. Nyt on koronatilanne alkanut huononemaan sikäli, että tuttavien tuttavissa, työtovereissa ja naapureissa on tullut sairastumisia. Varsinaisissa omissa tutuissa ei ole kukaan sairastunut. Minäkin yritän vielä malttaa olla menemättä minnekään kauppakeskuksiin. Apteekista kyllä ostin FFP2-maskeja lisää varalle,  jos joutuu jossain olemaan pitempään muiden ihmisten läheisyydessä. 

Silmänpohjakuvauksessa kävin Herttoniemessä ja se oli kuin ulkomaanreissu kun en ole aikoihin käyttänyt metroa. Oisko peräti vuosi aikaa edellisestä kerrasta. Kuvauksen tulokset näkynee omakannassa kuukauden kuluttua. 

Tänään kävin apteekissa. Nyt on lääkkeet niin oudosti, että yhtä lääkettä saa vain 2 kk satsin kerralla. On pakkauskoko sopimaton 3 kk ostoskertaan lääkärin määräämällä annostuksella. Nyt tosin oli apteekki kaksinkertaistanut päivittäisen lääkemäärän. Hm.  

Ainakin tänään puolenpäivän aikaan oli ratikassa reilusti tilaa. Apteekissa kylläkin oli 4 asiakasta kun ennen on ollut yleensä yksi tai kaksi. Olisin ostanut myös vitamiineja, mutta yksi asiakas seisoi niin tiiviisti hyllyn edessä, että en päässyt kummaltakaan puolelta katsomaan juuri niitä vitamiinipurkkeja, jotka olisivat minua kiinnostaneet. 

4 kommenttia:

 1. Sähän oot ihan seikkaillu täälläpäin, tai siis tuolla Hertsikan toisella puolella.
  Sulla on komea arsenaali taudintorjuntavälineitä:) Mun jää vähän jälkeen tuosta mutta samanlailla on esillä ja lähteissä kätevästi mukaan otettavissa.
  Ei ollu virpojia ei, joutuu ite syöömään mokomat munat;)
  Kyllä käy aika pitkäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oli kuin olisi kaukomaille lähtenyt. Onneksi oli vähän porukkaa liikkeellä, vain kaksi asiakasta kuvauksissakin koko tunnin aikana.
   Mietin noiden suklaamunien kohtaloa. Voiskohan ne murentaa vaikka kakkuun suklaahippusiksi tai sitten sulatella maidon kanssa kaakaoksi.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää sinunkin maskivarastosi. Minäkin olen siirtynyt noihin FFP2-maskeihin.
  Entä jos söisit suklaamunat yhden kerrallaan pääsiäisen kunniaksi?
  Leppoisaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin käyttäisin enemmän noita FFP2-maskeja, mutta joissakin on niin paha haju, että pitää tuulettaa niitä ensin. Sain ihan huonon olon kun kokeilin suoraan pakkauksesta.
   Minä en ole kovin suklaan ystävä ja tahtoo suklaamunat jäädä syömättä.
   Mukavaa pääsiäistä sinulle!

   Poista