torstai 29. huhtikuuta 2021

Hyvää Vappua

 Hyvää vappua kaikille blogissani poikkeaville! Juu, ja ostin ihan suklaatia juhlan kunniaksi. 

Onneksi näyttää, että korona helpottuu ja vähän pääsee tapaamaan tuttujakin. Ylen sivuilla on laskutaulukko, mistä näkee tartuntavaaran, jos/kun tapaa kotosalla vieraita. Hyvin tuulettuvassa huoneistossa voi olla useampikin ilman maskia. 

Päivänä muutamana en malttanut olla ostamatta hollantilaisia mansikoita. Olivatkin tosi hyviä ja makeita. 

Parsi ja paikkaa. Yhdet sukat oli kuluneet pohjasta ja niinpä teritin ne uudestaan. Purkulangalla tein kantapäät ja terät alkuperäisestä jääneellä jämälangalla. 

Ikkunapesijäkin kävi juuri. Nyt on kiva katsella ulos kirkkaista laseista. 6 kommenttia:

 1. Noh kun sanot, että hollantilaiset oli makoisia niin tarttee mun niitä sitten kerran ostaa. Vannon aina keväällä, että odotan kotimaisia mutta aina sorrun ulkolaisiin, jotka ei ole hyviä. Mutta kokeiltava se taas on, mutta espanjalaisia en osta.
  Hyvää vappua sinulle ja läheisillesi sekä kavereille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikat on aina parempia mitä pohjoisempana kasvavat. Ruotsalaiset on yleensä jo hyviä. Nämä hollantilaiset yllätti.

   Poista
 2. Iloista vappua!
  Hyvältä näyttää parsitut ja korjatut sukat :) sekä tietenkin vapun herkutkin.

  VastaaPoista
 3. Jep, oli ne hollantilaiset mansikat ihan ok. Kypsempiä saisivat olla mutta sehän ei varmaan onnistu, menisivät sitt äkkiä huonoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikoiden varastointi on kyllä taitolaji. Ensin ovat kovia ja vähän raakoja, sitten kohta ylikypsiä ja veteliä ja aika helposti on alimmaisissa sitten homettakin.

   Poista