perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi aluillaan

Viime vuoden loppu meni vieraan kanssa käsitöitä tehden. Kiitos käynnistä rva R,  ja kiitos kivasta kultalankapallosta.

Vuosi vaihtui pienessä paukkeessa. Kävimme vieraani kanssa katsomassa rakettien ampumista Huutokonttorin kulmalla. Komeasti raketit lensivät ja paukahtelivat.
Tänään onkin sitten ollut väsynyt olo. Varsinaisesti heräsin vasta presidentin uudenvuoden puhetta kuuntelemaan. Tosin aamulla jo keitin aamukahveet ja laitoin tiskikoneen töihin. Oli näetsen jokseenkin kaikki lautaset ja ruokailuvälineet tulleet käytettyä eilen illalla.

Mukavaa alkanutta vuotta!

8 kommenttia:

 1. Sullahan oli oikein kunnon kekkerit! Oispa saanut olla mukana . .. noh, oli mullakin ihan hyvät rakettinäkymät 12 kerrostornitalossa eikä mitään edessä. Koko Stadi ja Espoo yms. eteläiset lähikunnat näkyi. Ruokakin oli hyvää jälkkäkakku.
  Maanantaina tavataan täällä päässä.

  NOh, hyvää uutta vuotta SInulle ja näyttää jo pussukkakin olevan käytössä. TUlkitsin, että nuo ovat kauniita värejä just sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän piti mennä ulos raketteja katsomaan, kun kummankaan ikkunoista ei näkynyt ja meillä ei ainakaan edes kuulunut sisälle. piti oikein ikkunaa laittaa rakoselleen, että edes vähän kuuluis jotain.

   Pussukassa on hyvät värit ja tuo sukkalankakin sopi siihen hyvin. Pussukka on just nätti pitää esillä.

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta sinne etelään :) Jatketaan me vaan käsitöiden parissa; se on niin rentouttavaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sukkia teenkin nyt kun en muuta ole keksinyt. Teen lasten sukkia, jotka menevät hyväntekeväisyteen. Onneksi jouluna sai lapsenlapsi valita monta paria minun sukkalaatikosta ja vielä jäikin muutama kymmenen paria odottelemaan sopivia jalkoja.

   Poista
 3. Ihanan väriset sukat on tuossa puikoilla. Taitavat olla jo nyt valmiit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On valmiit ja on seuraavakin pari valmiina ja sitä seuraava kohta valmis. Lasten sukat on nopeita tehdä.
   Lauantaina pitää varmaan Ogelin neuletapaamisessa katsella muun värisiä lankoja ettei kyllästy yhteen väriin. Mulla on tuota vaaleanpunaista lankaa vielä muutama kerä.

   Poista
 4. Onpas sulla nätti käsityölaukkukin!Itse virkkaan paraikaa 3:ta vauvanpeittoa...yhdelle uudelle tulokkaallemme (huhtikuussa tulee), jestas, vauveliini tulee peittymään peittoihinsa, kun mumma ei muuta osaa tehdä. Tein kerran vanhimmalle tyttärenpojalleni nutun, villatakki menee päälle varmaan heti ennen rippikouluikää.

  VastaaPoista
 5. Ai, teillä on vesoja tulossa. Siis uutta kasvua. Onnea!
  Ei ne mummujen käsityöt aina osuu kohilleen. On ne vaan niin pieniä ens alkuun, ne vaavit.

  VastaaPoista