torstai 21. tammikuuta 2016

Huonon päivän pehmennystä

Eilen illalla isosisko Keski-Suomesta soitti, että velipojan asunnon lukot on vaihdettu, mutta uusia avaimia ei ole annettu. Lähes kymmenkunta puhelua eri suuntiin "miten niin toimisto on suljettu". Tänään sitten isännöitsijätoimistoon, sieltä velipojan luo valtakirjaa hakemaan, sitten avaimia hakemaan, velipojan luo. No, se asia tuli kuntoon. MUTTA... Vuokrat on maksettu vanhań yhtiön tilille ja uudet vuokrat maksamatta. No, bussilla kaupunkiin pankkiin selvittämään. Uudet vuokrat saatiin hoitoon. MUTTA... väärään paikkaan maksettu vuokra pitää pyytää palauttamaan. Tottakai. MUTTA... "Pankkitilin numeroita ei saa antaa kenellekään, enkä anna, pitäkööt vaikka ne rahat".
Jäi kovasti paha mieli kun huomasin kuinka lähelle vanhuuden hankaluudet alkaa tulla.

Päätin ottaa aikalisän ja lohdutukseksi kävin Snurressa ostamassa vähän lankoja.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania lankoja olet ostanut,houkuttavaa... Juu,minäkin kovasti joskus mietin,että ei ole yhtään mukavaa,kun vanhuus on edessäpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vähän yllätyksenä, että tilanne on monin tavoin huonompi kuin olen aikaisemmin käsittänytkään.

   Poista
 2. No tanakele sentään. Ai siksikö ei oltu avaimia annettu ku oli mukamas vuokrat maksamatta? ENtäs jos veli olis menny ulos ja ihmetelly ku ei avaimillaan pääsekään kotiinsa? HÄh. Eiks niitä rahoja voi palauttaa sille tilille mistä ne on tullutkin, ei tarttis antaa muita tilejä kellekään. On tää niiin vaikeeta.
  Aattele, me ollaan sentää vielä järki-ihmisiä mutt monet sun ja munkin ikäiset on jo ihan ulkona näistä touhuista.
  HIENOT langat ostit. Ettet vaan olis innostunu ku mulla oli just tuota lankaa esillä?Kiva neuloa ja pinnasta tulee nättiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaimet olis kyllä saanut, jos olis lukenut ilmoituslapun kunnolla. Velipoika väitti kivenkovaan, että hänelle ei ole mitään ilmoitusta tullut koko lukkojen vaihdosta. Ei ollut vaan ymmärtänyt ilmoitusta. Onneksi siellä ei pääse ovi menemään lukkoon ilman avaimia ja onneksi oli ruokaa. Roskapussit vaan viemättä.
   Ei näköjään rahoja palauteta, jollei erikseen anna tilinumeroa. Niin oli minullakin kun sain palautusta vesimaksusta. Erikseen piti ilmoittaa tilinumero. :(
   No, pitänee jossain vaiheessa vielä setviä tuota rahajuttua. Säilyyhän ne rahat siellä kaupungin tilillä.
   Joo, monet on vähän sekoja jo meidän (minun) iässäkin, saati sitten 15 vuotta vanhemmat.

   En muistanut sinun lankoja vielä siinä vaiheessa kun iskin silmäni noihin. Myyjä esitteli sukkiaan ja oli niin pehmoiset, että en muita lankoja sitten katsellutkaan. Kun ovat vielä sukkalankaa, niin ei haittaa, jos lankaa jää yli.

   Poista
 3. Ihanasti olet pehmentänyt huonoa päivää.
  Langat ovat tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. Joskus näköjään tulee törsättyä, mutta langat on ihanat.

  VastaaPoista