maanantai 5. lokakuuta 2015

Melkein hiljaiseloa

Päivänä muutamana tapasin serkkuja kaupungilla ja käytiin kahvittelemassa. Samalla käveltiin eduskuntatalon ohi. Sehän on remontissa ja nyt oli ilmestynyt etupuolelle peitteeseen nätti maalaus. Minusta on kiva kun remontoitavien talojen peitteisiin maalataan talon kuva. pelkkä harmaa peite on tylsä.

Tänään tapasin kaupungilla KristiinaS:n, jonka kanssa käytiin Kampissa syömässä ja neulekahvilassa. Sitten pyörähdettiin Verkkokauppa.comissa. Kristiina teki pikkuostokset  ja minä olin muuten vaan mukana. Istuttiin sitten meillä vielä hetkonen vaihtamassa kesän kuulumisia ennen kuin Kristiina lähti omille menoilleen. Kiitos, Kristiina, käynnistä. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa.6 kommenttia:

 1. Olipas mukava nähdä tuollainen peite, talonkuvainen! En tiennyt sellaisia olevaksikaan. Toki täällä maaseudulla ei näe noin ruhtinaallisia korjauskohteitakaan. Et muka ostanut yhtään lankaakaan? Toki voi olla niinkin, ettei neulekahvilassa ollutkaan lankaa myynnissä, monasti sekin on hyvä juttu, heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvelukeskuksen neulekahvilassa ei ole lankoja myynnissä. Tehdään omista tarvikkeista omia töitä kahvitellen ja jutellen.
   Muistaakseni joskus (10v sitten) kaupungintalon remontissa oli suojapeitteissä kaupungintalon kuva. Oli mielestäni kaunis.

   Poista
 2. Minustakin nuo maalatut peitteet ovat kivoja piristyksiä rakennuskohteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne kauniimpia kuin pelkät harmaat peitteet. Vois tietysti maalata talonkuvaan ikkunoille kukkia ja ihmisiä katsomassa ikkunasta ulos.

   Poista
 3. Tervehdys, Ystävä!
  Olet joka päivä mielessäni: vetäisen täällä jalkaani lukuisia kertoja päivässä siniset kumisaappaat, jotka sinä annoit.
  Terveyttä ja iloa syksyysi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :)

   Kiva kuulla sinusta! Olen kyllä katsonut blogiasi ihan heti kun on päivityksiä tullut. Teillä on nyt elämä mallillaan siellä.

   Kaikkea hyvää teidänkin syksyyn, terveyttä ja iloa!

   Poista