torstai 31. heinäkuuta 2014

Parrot-huivi

Kun viimeksi kävin Ogelissa lankoja vaihtamassa, niin näin siellä esillä värikkään huivin ja piti sitten siihen ostaa langat ja sain ohjeenkin. Lankaa Hjertegarn Parrot meni koko kerä eli 100 grammaa. Puikot oli 4,5 ohjeen mukaan. Käsialani lienee löysä kun lanka ei ihan riittänyt täysin ohjeen mukaisiin kerroksiin, mutta mielestäni ei haittaa. Ja lahjaksi kun annan, niin saaja ei ehkä tiedäkään, että muutama viimeinen kerros puuttuu. Huivin korkeus noin 80 senttiä ja yläreuna noin 160 senttiä.

Lämmintäkin on ollut edelleen ja ensi viikoksihan luvataan vielä helteisempää. Kyllä tuo 30 asteen sisälämpötila pistää laiskotuttamaan ja eilenkin piti käydä pari kertaa suihkussa kun oli niin epämiellyttävä olo.
5 kommenttia:

 1. Huivista tuli kaunis. Eihän niitä ohjeita tarvitse kirjaimellisesti noudattaa.
  Kyllä se suihku vähän virkistää. Ja nyt pitäisi ennustusten mukaan tulla superhelle, ettei tämä helle sitten vielä mitään olekaan. Kuinkahan sen sitten kestää..........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista.
   Superhellettä on tosiaan luvassa. Pitänee varautua siihen ostamalla ruokaa varastoon, ettei sitten tarvitse liikkua. Saa olla kotosalla pelkässä pyyheliinassa. :D

   Poista
 2. Ihana huivi, värit todellakin herkulliset ja tuo malli on niin kaunis.

  Toivottavasti ei saada mitään superhelteitä kun meillä ei ole oikeastaan edes sadellut eikä ukonilmakaan ole ollut kuin muutaman minuutin mittaisina pätkinä ja sen pätkän jälkeen ollut aina vain tukalampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sataa ripautti tänään vähän. Hiukan ilma viileni, mutta mitenkä mahtaa olla huomenna.

   Poista
 3. Kaunis huivi, ihana väritykseltään.

  VastaaPoista