maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lämmintä riittää

Ihan mukavasti oli eilen lämmintä ja samaa rataa näyttää tänäänkin menevän. Eilen ei ollut liian kuuma kaupungilla kävellessäkään, mutta parvekkeella piti välillä vähän tuulettaa ettei kukat ihan nuupahda. Kauniin hortensian sain toissapäivänä vieraaltani. Kiitos rva R.

Yhdet sukat olen saanut valmiiksi. Blogipalkinto lankaa kului 51 grammaa, puikot 2,5, silmukoita 4x13. koko noin 39 tai sitä ainakin yritin.

Edit:  Sääkin näyttää olevan vähän vinksallaan kun pohjoisessa on hellettä ja etelässä viileää.

 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Täällä on nyt toinen lämmin kesäpäivä. Olen eilen ja tänään ollut Marketan luona ja ensimmäiset kerrat on nyt syöty ruuat ja juotu kahvit pihalla ja istuskeltu siellä. Ttuntuu oikein oudolta mutta hienolta.
  Olet tehnyt kauniin väriset sukat.

  VastaaPoista
 2. Nyt onkin tosi mukavaa kun tarkenee varjossakin.
  Nuo sukat onkin jännän vaaleanpunaiset.

  VastaaPoista
 3. On varmaan aikaisemminkin joskus ollut pohjoisessa isoja helteitä, en kylläkään ole aikaisemmin kiinnittänyt siihen huomiota. samaa mieltä kanssasi, että vähän on säät nyt vinksallaan. Sukkien väri...vaalea vanha roosa? "Sden minkä se lämmittää, sen se kalvehtiikin" Villa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hailakka roosa.
   Juu, villa on lämmin kylmällä ja viileä kuumalla. Maitoa pullossa ja märkä villasukka pullon päällä varjossa pienessä tuulenvireessä pitää maidon kylmänä.

   Poista