torstai 3. heinäkuuta 2014

Hiljaiseloa

Kovin on ollut vaisua elämä viime aikoina. Tai onhan mulla ollut menoja ja vieraitakin käynyt, mutta ei mitenkään erikoista ole tapahtunut. Tai sentään sain hankittua uuden telkkarin ja samalla tabletin. Vanha telkkarihan lakkasi näyttämästä kuvaa, ääni vain kuului ja sekin joku radiokanava.

Uusi telkkari on vähän erilainen ja se lakkaa toimimasta noin neljän tunnin välein. Ensin tulee teksti, että ei ole vähään aikaan tehty mitään (tv:n nappuloilla siis) ja sitten menee ruutu pimeäksi ja ääni häviää. Pitää näköjään aina välillä käydä säätämässä vaikka ääntä isommalle ja pienemmälle, että tv tietää minun olevan paikalla.Jokunen päivä sitten kävellessäni kaupungilla huomasin kivan pyörätelineen. Vanhat autonrenkaat on näköjään löytäneet uuden elämän.


10 kommenttia:

 1. On se metkaa, kun telkkarikin huolehtii ihmisten liikunnasta. :)
  Se on ihan hyvä, kun aina keksitään uutta kierrätystä. Ihan mukava pyöräteline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo uudet vekottimet aina vähän liikuttaa vanhoja harmaita aivosoluja

   Poista
 2. Tuon pyörätelineen luulisi olevan suhteellisen "terveellinen" polkupyörien renkaille. Sulla on siellä telkkarissa päällä aikasuljin ja sen saa säädettyä sieltä pois jos haluaa. Eikös se sun edellinen telkkarikin ollut suhteellisen uusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, aikasuljin, hm..pitääpä tutkia.
   Edellinen telkkari oli yli 5v vanha eikä takuu enää voimassa. Korjauksen arviointikin olisi maksanut 80 euroa. :(

   Poista
 3. Mainio vahtitoiminto telkussasi, ihan hyvä jos sen saa poiskin kuten Merja P. mainitsi.
  Upea tuo pyöräteline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän yleensä "kuuntelen" telkkaria eli tv on päällä ja minä istun selin. Tulee ihan tunne, että tv kyllästyy yksikseen mesomaan. Voi mennä aina hetki ennen kuin huomaan vehkeen hiljenneen. Liian paljon vaan on nykyvehkeissä hienouksia, joita en tarvitse.

   Poista
 4. Kiva teline, hyvä kun noille kumeille löytyy käyttöä, taitavat olla aikamoinen ongelmajäte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus noita autonrenkaita taidettiin haudata teiden alle. Kukkien reunuksina pihoilla olen nähnyt ja tietysti keinuina. Niitä vaan tulee aika tuhottomasti kun ei enää vissiin pinnoitetakaan uudelleenkäyttöön.

   Poista
 5. ja monissa pääsiäiskokoissakin niitä hävitettiin muka salaa, niistähän nousi mitä mustin savu, heh. Mutta tuollainen polkupyöräteline kyllä säästäisi oman pyörän kummeja! Oliskohan siinä sun tv:ssä ns.uniajastus päällä? Kato asetuksista, ja poista sieltä, jos on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uniajastus voi ollakin. Pitänee lukea vähän sitä ohjekirjaakin. Yleensähän se jää lukematta.

   Poista