Kokeilin taas tehdä rahkapiirakkaa, nyt koko ohjeella eikä puolikkaalla. Viime kerralla jouduin lisäämään uunin lämpöä ja nostamaan piirakkaa ylemmäs, että sain ruskeaa pintaa. Nyt meinasi mennä liiankin tummaksi, vaikka mielestäni samoilla asetuksilla laitoin. Vieläkään en muistanut ostaa sitruunaa, että oisin saanut täytteeseen sitruunanmehua. Mielestäni täyte on hiukan liian makea. No, ehkä sitten riittää useammallekin.
Maistoin jo palasen, maistakaapa tekin. :)
Huomenna messuille!
Hyvältä näyttää! :)
VastaaPoistaOnko taas jotkut käsityömessut?
Elma-messut, lemmikkimessut, ja mitähän kaikkea siellä onkaan. Minä menen katsomaan siilejä ja koiria sekä askartelutavaraa.
PoistaSiilit ja koirat ja muutkin lemmikit on ihania.
PoistaJa on askartelujututkin mielenkiintoisia.
Koiria siellä olikin paljon ja niitä katsellessa meni useampi tunti.
PoistaMä rakastan rahkapiirakka eli kiitos vain maistiaisista, nam!
VastaaPoistaKiva kun maistui. Mulle oli jäänyt murunen vielä aamuksi. :)
PoistaRahkapiirakka on mun herkkua. Nyt joulunaikaan siihen vois laittaa semmosta luumupiparin makuista rahkaa, tai jotain tollasta se oli ku kaupassa näin.
VastaaPoistaAi, sitä on sellaistakin rahkaa. Saiskohan siitä sellaista luumukermarahkaa jälkkäriksi, jos lisäis vaan kermaa.
PoistaKuulostaa hyvältä tuo luumupiparinmakuinen rahka jälkiruokana joulun aikaan.
VastaaPoistaJos sitä ei muista ostaa kaupasta, niin pitää tehdä itse.
Poista