lauantai 23. marraskuuta 2013

ELMA-messuilla

Vietin tänään osan päivää Elma -messuilla. Väkeä oli aika paljon, mutta ei ihan hirveää tungosta.  Ensin vähän kiertelin lapsenlapseni kanssa katsomassa osastoja. Eläimet olivat ihania. Minua vähän nauratti tuo neulelehmä, sopisikohan pienempi malli vaikka kotiin. Yksi koira makasi ihan reporankana omistajansa sylissä. Koirien kehäkierroksia seurasin sitten tyttäreni koirakasvattien kanssa.

Olisi toki ollut katsottavaa paljonkin, mutta äkkiä sitä kyllästyy kävelemiseen ja meteliin. Kotonakin olin ihan väsynyt niin että pienet tirsat piti ottaa, vaikka olis pitemmältikin maistunut.


 

 

 
 
 
 


10 kommenttia:

 1. On sulla ollut hieno päivä. Noin paljon kivaa katseltavaa ja vielä hyvä seuralainen. Tuo koirakuva on iiiiihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen noista koirista sai jonku best in -ruusukkeen.

   Poista
 2. Mä likimain rakastuin tuohon lehmään.

  VastaaPoista
 3. Ihana lehmä! Miulla olisi aika kiva kuva siiliosaston paparatsista ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, onpa minullakin kuva eräästä siili-inehmosta. :)

   Poista
 4. Voi tuota lehmää, olisi ollut tarpeen lehmillä 1800-1900 luvulla, kylmissä ja hatarissa navetoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun koirilla on sadetakit niin mikseipä lehmilläkin voisi olla jotain lämmikettä. Ei ehkä tulisi niin helposti utaretulehduksiakaan.

   Poista
  2. Mie jouduin aikoinaan ompelemaan miun lehmälle (Margareetta nimeltään) semmoisen takapään loimen joka tuli kiinni utareliivien hihnoihin. Lehmä kärsi aurinko ihottumasta ja loimi suojasi lonkkien päällä ja liivit utareissa että ammu pääsi ulkoilemaan. Tulipa vaan mieleen :-D

   Poista
  3. No, onpas ollut aika jännä juttu. Sen olen kans kuullut, että koirien albiinoläikkäinen nenänpää pitää suojata aurinkovoiteella.

   Poista