tiistai 5. helmikuuta 2013

Outoja muutoksia

Omat juttunsa on näköjään täälläkin kun sivut muuttaa muotoaan ihan itsekseen. Oma blogiluettelo muuttui erinäköiseksi omia aikojaan. Saapa nähdä mitä muuta tapahtuu vielä.

9 kommenttia:

 1. Tuo blogiluettelosi muuttuukin. Ylinnä on aina viimeisin päivitys :)

  VastaaPoista
 2. Anneli: Juu, sen ymmärrän, että järjestys muuttuu, mutta kun siitä hävisi kuvat ja koko lista oli pienenä tekstirimpsuna ylälaidassa ja vain blogin nimi näkyi..

  VastaaPoista
 3. Hyvin olet päässyt tähän sisälle, vaikka itse olen kohta vuoden täällä pyörinyt niin uusia asioita minullekin tulee melkein viikottain vastaan. Ja kun pelkää painella niitä nappuloita jos vaikka jotain muuttaisi, niin siihen rohkeus loppuu.

  VastaaPoista
 4. Mukava kun sait aloitettua kirjoittamisen!
  Rohkeasti vaan kokeilemaan mitä kaikkea voi sivustolle lisätä, monesti olen minäkin saanut sekaisin oman blogini sivuston, mutta opettelua vaan, kyllä se siitä! :))
  Hyvää Runebergin päivää!

  VastaaPoista

 5. LeaP: Yhdellä napinpainalluksella kun voi joskus tehdä "ihmeitä".

  Rosina: Ai, pahus, unohdin tuon Runebergin. Olisi pitänyt ostaa runebergintorttu kun kävin kaupassa. Juu, ja kyllä se vanhakin koira voi jotain uutta oppia. :)

  VastaaPoista
 6. Oma opettelunsa bloggerissakin, mutta ihan vain kantapääkoulussa tämänkin oppii. :D - Voi hitsi, unohtui multakin Runebergit, mutta onhan noita kyllä jo muutama syöty.

  VastaaPoista
 7. Sillälailla! Noin vain osasit. Hienoa. En saanut vielä itselleni uutta osoitettasi laitettua listaani mutta olen ottanut tämän ylös.

  VastaaPoista
 8. Eihän sitä nyt voi kaikkea muistaa vaikka liputetaankin, kun koneen kanssa on niin paljon mietittävää. Olen huomannut, että pienetkin muutokset on joskus hankalia. En minäkään torttua kaupassa muistanut.

  VastaaPoista

 9. RK: Vai unohtui Runeberit sinultakin.

  Vilukissi: Kiva kun kuitenkin löyst tänne.

  Leenamummu: Lipusta lopulta tajusinkin kun se lippu liehuu ikunan edessä.

  VastaaPoista