maanantai 4. helmikuuta 2013

Ensimmäinen kuvakokeilu

Yritänpä nyt saada laitettua kuvan tänne blogiin. Ja hupsistakeikkaa, siinähän se.
Muuten, aina ei järki päätä pakota. Olenhan ollut Sukkasadossa ja siellä käyttänyt Bloggeria, mutta vasta nyt sen tajusin. Ei siis kaikki olekaan uutta ja outoa.



8 kommenttia:

  1. Kun on hiirellä tuossa kuvassa niin tulee semmonen palkki missä lukee eri kokovaihtoehtoja. Mä ku klikkaan siitä "alkuperäinen koko" niin sitt tulee semmosen kokonen minkä mä oon blogikuvaksi laittanu (n. 450x450), muuten tulee pienempi esille.
    Se Vuodatus on ihan hullu nyt. Onneks häivyin sieltä. Noh, kaiketi se alkaa toimimaan ihan ok kunhan saavat hienosäädöt tehtyä mutt silti ei oo sinne ikävä.

    VastaaPoista
  2. Komm.nro 2: oot saanu sen roborttitarkistuksenkin pois. Mulla ei sitä oo ollu ja vissiin vaan yks roskakommentti on tullut. Voisko semmoset olla kytköksissä siihen missä netissä seikkailee? Olin yks päivä jossain ihan vinkuintiassa, eksyin.

    VastaaPoista
  3. Minä löysin sen kuvakoon ja laitoin tuon pienen kuvan vaan.
    Varmaan roskapostia tulee sen mukaan missä muutoin liikkuu. Ainakin mun s-postiin on tullut roskapostia tietyillä sivuilla käytyä, mm "lääke" mainoksia kun laitoin s-postia erääseen lääkefirmaan ja sitten erään joulukortin mukana alkoi tulla roskapostitulva. Enpä enää ole katsonut s-postiin tulleita kuvakortteja.

    VastaaPoista
  4. Hienoa Anitta, minä arvasin että sinä opit suit sait :)
    Minulla ei koko aikana ole sanavarmennus ollut päällä, eikä yhtään roskapostia tullut :)

    VastaaPoista
  5. Hienosti olet onnistunut. Ja nyt kun huomasit, että se onkin tuttua niin kaikki sujuu ihan suitsait. :)

    VastaaPoista
  6. Varmaan tässä voi opetella uusia hienouksiakin ajan kanssa kunhan ensin saa tärkeimmät pelittämään. On jotenkin helpottavaa kun ei tarvitse vahtia vuodatuksen toimimista ja saa ainakin tekstiä ja kuvia esille.

    VastaaPoista
  7. Blogger toimii tosi kivasti googlen palvelujen kanssa. Esim. Picasassa voi helposti muokata kuvia ja laittaa nettiin, josta ne sitten saa helposti blogiin.

    VastaaPoista
  8. Porsu: En ole tutustunut Picasaan, mutta jossain kuvapalvelussa oli ehtona, että pitää ottaa vastaan mainoksia ja niin jäi siihen liittymättä.

    VastaaPoista