torstai 1. kesäkuuta 2023

Kukkien kanssa seurustelua

 Enimmäkseen oleilua kotosalla. Maanantaisin olen käynyt Kampin neulekahvilassa ja eilen olin Lapinlahden Lähteellä kuuntelemassa vanhuspalveluista. Olisi ollut historiakierros ja huovutusta, mutta jäätiin kahvittelemaan ystävän kanssa. Kiitos seurasta Anne! 

Hortensioita ostin kaksi ja ne ovat kovin reheviä. Vaativat kyllä melkein litran vettä päivässä. Gloxinia alkaa kukkimaan ja nuppuja on parikymmentä. 

Päivänä muutamana istuin ystävän kanssa lähipuistossa ja katselimme vähän erikoisempaa ikkunanpesua. Kaveri pitkällä varrella pesi 8. kerroksen parvekelaseja ja siitä sitten kerroksittain alaspäin. Välillä lyhenteli pesuvartta. Aika nopsaan sai pestyä koko talosivun kiinteät parvekelasit eikä tarvinnut käydä asunnoissa. 

Telkkari sammahti, joten aika hiljaista on kotona. Vähän yritin katsoa Areenaa tabletilla, mutta kyllästyin siihen. Naapuristahan sen uuden telkun saa kun vaan saa aikaiseksi lähteä hakemaan. 





2 kommenttia:

  1. Mulla on monena kesänä ollut tuollainen hortensia ja hyvin on aina koko kesän kukkinut. Ja juu, vettä se haluaa paljon.
    Tällä kadulla oli yks päivä semmoinen ikkunanpesijä, joka roikkui köydessä, pesi ikkunat mihin pesimellään yletti - siis sivusuunnassa - ja sitten päästi itseään taas kerroksen verran alapäin. Vyötäisillä taisi roikkua joku 'astia' missä riepuaan huuhtaisi. KS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin piti joku vuosi sitten käydä jonku kiipeilyfirman pojat pesemässä parvekkeiden kiinteiden lasien ulkopinnat. Kyttäsin koko päivän, mutta en nähnyt niitä. On se paljon nopeampaa pestä ulkokautta. Tuolla keppivarsipojalla oli vesiletku siinä varren kyljessä.

      Poista