perjantai 16. kesäkuuta 2023

Hammaslääkärissä ja kaupungilla

 Yksi hampipaikka oli irronnut ja sitä piti käydä korjauttamassa. Tapani mukaan olin etuajassa ja niinpä kiertelin lähistöllä hetken aikaa. Koffin kaljahevoset olivat menossa töihin ja myöhemmin näinkin ne vielä kärryjen kanssa kiertelemässä kaupungilla. 

Hietalahden rannassa rakennetaan uutta taloa. Upeat maisemat tulee olemaan joistakin asunnoista. Uusissa taloissa on hyvät äänieristykset. Hammaslääkärin tiloihinkaan ei katumelu juurikaan kuulunut, vaikka oli ihan pahimmoisella paikalla ja ikkunatkin lattiasta kattoon asti. 

Pienen mäen päällä oli kiva puisto, mutta en jaksanut nousta ihan ylös asti. 

Kotona otin posliinikukan käsittelyyn kun on kasvanut sen verran isoksi, että meinaa kaatua pieneksi käyneessä ruukussaan. Pisin rönsy oli kolmisen metriä pitkä. Selvittelin rönsyt erilleen ja vein kylppärin lattialle suihkuun. Jos en nyt isompaan ruukkuun vaihda, niin ainakin pitää multaa vähän uusia ja jonkinlainen tukikehikko väsätä.  Muutaman istukkaan otan myös juurtumaan. 





3 kommenttia:

  1. Jopas on taloilla näköä, nuo tarvii piakkoin mennä katsastamaan. Niin paljon tulee aina uutta pitkin kaupunkia ja on sitten kesäaikaan katsottava kun ei talvella tule kuljettua. Onko se just tämä posliinikukka kun kummitusmaisesti liikkuu;)? Tuohan on Sinebrykoffin puisto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama posliinikukka on. Ollut minulla yli 50 vuotta. No, ilmankos ne Koffin hevoset oli sinne menossa. Olen kyllä tainnut käydä siellä puistossa, mutta toisella puolella.

      Poista
    2. Hevosten tallikin on siellä panimon uumenissa jossain. Helsinkipäivänä sinne olis päässy katsomaan mutta mutta . . . miten sekin nyt jäi vaikka oli muistilistassa.

      Poista