lauantai 6. marraskuuta 2021

Marraskuussa mennään jo

 Talviajan tultua on illat alkaneet tuntua pimeiltä. Hain jo joulutavaratkin kellarista valmiiksi ja ostin hiukan joulukorttitarvikkeita. En kyllä montakaan korttia enää lähetä kun postin kulku on epävarmaa ja harmittaa, jos kortit ei menisikään perille. 

Pitkästä aikaa olen myös tavannut tuttuja. Lapsi ja lapsenlapsi käväisivät eilen lähes kahden vuoden tauon jälkeen kun lapsenlapsi pääsi tulemaan Unkarista koto-Suomeen muutamaksi päiväksi. 

Käsitöitä olen tehnyt ja muutaman parin valmiita sukkia annoin eräälle koululle, ettei oppilaiden jalkoja palella kun nykyisin on monissa paikoissa sääntönä, ettei sisällä saa pitää kenkiä. 

Pikkumyssyjäkin tein muutaman, samoin pikkusukkia. Menevät hyväntekeväisyyteen. Pari kerää piti ostaa lankaa kun valkoinen alkoi käydä vähiin. 


Ulkona on ollut melko lämmintä ja niinpä vielä näkyy jotkut kasvit kukkivan, tämäkin seinän vierustalla jalkakäytävän reunalla. 

Naapuritalon katolle taidetaan asentaa lisää lähettimiä. Lienevät kovastikin tarpeen kun alueelle tulee lisää asuntoja ja toki kaikkia haluavat hyvää kuuluvuutta. 


Superchellin viereen piti tulla hotelli, mutta työt viivästyvät ja tilapäisesti alueelle tulee pieni minipuisto ukkeleineen. 


4 kommenttia:

 1. Oletpas ollut taas ahkerana. Ihana ajatus viedä kouluun villasukkia, sillä useimmat koulut todellakin ovat kengättömiä kouluja ja lattiat ovat aika vilpoisia.
  Rauhallista pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato. Rauhallista pyhäinpäivää sinullekin.

   Poista
 2. Asuuko Heppatyttö ihan vakituisesti Unkarissa? Pyhäinpäivän raekuuro piti mutt ihan vaan kotosalla. Malmilla oli ollut hulinat kun joku valoshow siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Unkarissa asuu. Heillä , 2 suomi-tyttöä, on siellä hevostila, 9 hevosta. https://www.facebook.com/ridinginhungary/

   Poista