sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Korttikausi alkoi

 Tein Siskot ja Simot -keräykseen muutaman kortin, ehkä teen vielä lisääkin kun kortteja on kiva tehdä. Ostin uusia korttitarvikkeita ettei tarvitse tehdä samanlaisia kuin viime vuonna. Kortteja kyllä lähetän nykyään paljon vähemmän kuin ennen. Samoin saan ehkä puolet siitä mitä "vanhoina hyvinä aikoina". Monethan nykyään laittavat tekstiviestin ja muutamat soittavat. 

Kortteilun ohessa pitää välillä syödä jotain. Ainaiset ruispalat alkoi vähän tökkiä ja kun maitoa oli menemässä viimeistä päivää, niin leipasin muutaman kaura-vehnä sämpylän. Saa sitten huominen aamukahvivieraskin sämpylää pullan sijasta. Vain yhden sämpylän pyöritin pyöreäksi, muut leikkasin paloina pötkylästä. 
4 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja olet askarrellut ja makoisalta näyttää leipomuksetkin :).

  VastaaPoista
 2. Korttien postitus on aikas kallista. Ja koska se on hiipuva tapa niin oon luopunut joulukorttien lähettämisestä. Mä mieluummin lähetän kortin silloin tällöin ihan muuten vain joko ihan yllätyksenä tai jos satun tietämään merkkipäivän tms. Siis niinku ihan oikeasti muistan kortin saajan eikä tavanvuoksi. Noh, toisaalta hyvähän se olisi vanhoja tapoja ylläpitää mutta . . . vaikeata tuntuu olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja onhan se vähän hölmöä lähettää kerran vuodessa joulukortti, jos ei muuten pidetä yhteyttä kymmeniin vuosiin.
   Vanhat tavat muuttaa muotoaan, mutta joskus tuntuu, että siinä häviää samalla jotain.

   Poista