keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Liikaa kuvia, mutta netti jelppii

 Pari päivää sitten yhteys kamerasta läppäriin kertoi, että yhteys ei toimi. Pähkäilin pitkään, mikä olisi syynä. Etsin kameran ohjekirjaakin, jota en kuitenkaan löytänyt. Kokeilin sitten googlailla kameran tyypin mukaan ja jopas sieltä löytyi syy mokomalle yhteyskatkolle. LIIKAA KUVIA. Ai, että onko 1000 kuvaa liikaa, kortille kyllä olis vielä muutama mahtunut kun 14,8 GT:n kortilla on vapaata vielä 4,86 GT, mutta yhteys ei suostunut kuljettamaan.  

No, sittenpä meni aikaa ja evästä ennen kuin ratkaisin sen ongelman, että miten poistaa turhia kuvia kamerasta. Läppärin näytöltä olisi ollut helpompi poistaa, mutta kun niitä kuvia ei just sinne saanut. Parin tunnin tutkailun jälkeen löysin kamerasta kohdan, josta sai poistettua kuvan kerrallaan. Poiston jälkeen piti aina sitten napsutella uudelleen seuraavaan poistettavaan kuvaan. Minä tietysti halusin poistaa vanhempia kuvia ja sitten napsuttelin niitä aina muutama sata kertaa taaksepäin. Välillä piti pitää kahvi- ja tuumaustauko. Lopulta sain sen verran kuvia pois, että pääsen lataamaan läppärille kamerassa olevia viimeisiä kuvia. Huomenna on ostettava uusi kortti kameraan, että voi taas kuvata elämää. 

Viime viikolla kävi neuleystävä kahvittelemassa ja sain ihanan ruusukimpun. Ruusut on kauniisti auenneet ja vieläkin tanakasti pystyssä. Kiitos käynnistä ja ruusuista!

Meille on tullut oma terveysasema Kaapelitehtaan viereen ja poikkesin siellä pari päivää sitten. Vieressä kohoaa Tanssintalo. Milloinkahan valmistuu. 

Muutama kastesukka on valmistunut, mutta välillä täytyy tehdä muutakin, keskosmyssyjä on puikoilla. 


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti terkkari toimii paremmin kuin täällä idempänä. Onneksi saivat Tanssintalon nimen pidettynä suomenkielisenä, joku sitä ulkomaankielelle olis halunnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitajalle ainakin sain ajan heti parin päivän päähän ja lääkärillekin nopsaan. Hoitaja soittelee ja pitää hyvää huolta kun sain uusia lääkeitä ja seuranta labratkin tulee muutaman kuukauden kuluttua.
   Ulkomaalaiset nimet on joskus ihan pöljiä ja Tanssintalo on hyvä nimi.

   Poista