keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Lähti lapasesta

 Olin tänään Triplan Fokuksessa neuletapaamisessa. Helposti löytyi paikka Triplan 5. kerroksesta. Ystävällinen vastaanotto ja kahvia hienosta automaatista. Toivotettiin tulemaan muulloinkin ihan vapaasti poikkeamaan kahville.  Isoon saliin tuotiin lankoja ja puikkoja, omiakin käsitöitä saa tehdä. LeaP tuli yllättäin sinne myös. Pari kaveriakin olisi ollut tulossa, mutta heille oli tullut muuta menoa. Kolmaskin käsityöihminen tuli, mutta nimi jäi kuulematta, tai emmehän me esittäytyneet vaan kävipä keskustelu vilkkaana muutenkin. Kiitos LeaP seurasta. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. 
Viime viikolla poikkesin kaverien kanssa Tervasaaressa ja sitten syömässä Kolmessa kruunussa. Liisankadulla oli aika iso nukkekotikauppa, mitä ihailimme vain ikkunoiden takaa. Kiitos seurasta!

Falleroitakin ostin kokeeksi. Oli vain tuota lehtikaalijuttua kun punajuuri fallerot oli loppu. En tykännyt ja parin testimaistelun jälkeen loput meni biojätteeseen. Olivat myös kamalan suolaisia, joten ei minulle vähäsuolaiseen tottuneelle maistuneet. 

Kotosalla olen seuraillut posliinikukan uuden rönsyn kiemurtelua. Päivällä yrittää kurkistella sälekaihtimien välistä ulos. Illalla sitten katsoo telkkaria ja myöhemmin, kun on jalkalamppu päällä, niin katselee sinnepäin. Kohta varmaan rupean juttelemaa sille. "mitäs siellä ulkona nyt näkyy", onko telkkarissa hyvä ohjelma, vai vaihdanko kanavaa", "tykkäätkö tästä pääpantamallista".  6 kommenttia:

 1. Jaa, ehkä yritän ensi viikolla tulla Fokukseen, kiva olis tavata. Ai että Leakin on taas kaupungissa. Oletin olevansa vielä landella.
  Fallerot saa mun puolesta jäädä kauppaan, mua alkaa ottaan aivoon tää ku kaikki on niiiin vegaanista ja -ton-ton-tonta että . . .
  Aiemminkin sulla on ollut tuollainen elämän menoa seuraileva kukanvarsi, ehkä vähän pelottavaa;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se edellinen kiemurteleva varsi oli mun selän takan kun istuin nojatuolissa. Tuntui, että se kurkki mun olan yli.
   Olis ihan kiva nähdä siellä Fokuksessa. Tunnetaankohan enää kun ei olla "vuosiin" nähty.

   Poista
 2. Oi, kuulostaa niin kivalta tuo neuletapaaminen :). Hauska tuo kurkkiva rönsy :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fokuksen tapaaminen oli kyllä mukava ja huomenna menen sinne uudelleen.

   Poista
 3. Oli tosi kiva tavata pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Eilen 8.9. tavattiinkin jo toista kertaa ja Kristiinakin tuli paikalle. Kyllä jutut luisti entiseen malliin eli hiljaista hetkeä ei ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja niin kuin eräs talonväestä totesi niin kolme riittää hyvin keskusteluun.

   Poista