sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Paripuolia sukkia

 Että ihminen voi olla hömelö, eikä kerran vaan kahdesti 

Kudon Töölön seurakunnalle pieniä kastesukkia ja ensin tein useamman eri kokoisen sukan ja sitten aloin tehdä niille pareja. Yhdelle sukalle tein parin eri kokoisilla puikoilla ja siitä tulikin vähän erikokoinen. Sitten piti tehdä uusi pari sille. Eipä sekään mennyt nappiin, vaan varteen tuli erilainen resori. Nyt on sitten kolme eriparisukkaa ja niille kaikille pitää tehdä parit. Saas nähdä onnistuuko. 

Eilen pienellä kävelyllä näin lähikadulla pihlajassa komeita pihlajanmarjoja. Saapa nähdä, miten maistuvat linnuille kunhan kypsyvät kunnolla ja pieni pakkanen nipistää. 

Samalla kävelyreissulla oli joku hämähäkki tehnyt pitkän rivin verkkojaan, joissa pienet vesipisarat kimaltelivat. 

6 kommenttia:

 1. Hienoja luonnon omia taidekuvia ja hauska tarina sukkien parissa :). Toivotaan, että saat nyt kaikille kolmelle parin ja sitten sinulla onkin huomaamatta valmistunut kolmet söpöt sukat vauvalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Toivottavasti saan parit kuntoon enkä lisää parittomia.

   Poista
 2. Hämpyn verkot on niiiin hienoja ja just jos sattuu vielä tuolleen pisarat siihen. Mun terassill elokuun asui yks iso hämppy ja joka yö se uuden hienon verkon kutoi. On ne taitavia. Niillä ei taida tuolleen parittomia kutomisia tulla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotku pelkää hämähäkkejä, mutta minä en onneksi. Joskus meille tuli niitä Pakilassa kotiin sisälle takkahuoneeseen. Mies kielsi hätyyttelemästä niitä. Sanoi, että on terveelliset tilat kun hämähäkit viihtyy.

   Poista
 3. On ne hämähäkin kutomat verkot taidokkaita teoksia, upeiksi ne tekee vesipisaraiset. Söpöjä nämä neulomasi pikkuruiset sukat, vauvan pienet varpaat pysyy lämpiminä niissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisia sukkia on kiva neuloa ja tulee hyvä mieli kun menevät hyvään tarkoitukseen.

   Poista