tiistai 10. elokuuta 2021

Toreilla ja turuilla

 Kotosalla olen kasvatellut pieniä koristetomaatteja. Ostin joskus pari raakkua Lapinlahden kirppismyynnistä. Toinen ei menestynyt, mutta toinen tekee nyt uutta kierrosta satoa. Kun asunto on korkealla, niin pölyttäjät ei tänne löydä, joten olen itse pölytellyt topsy-puikon kanssa ja hyvin näyttää onnistuneen.  Gloxiniasta otin yhden lehden juurtumaan ja hyvin alkoi tekemään juuria ja pientä mukulaakin jo. Lakkoja ostin torilta ja keittelin hilloksi. Pari rasiaa meni pojalle synttärilahjaksi kun kahvittelimme lähipuistossa kummallakin omat kahvit ja pullat. 


Kun kotona oleminen ahdistaa, niin on mukava päästä vähän katsomaan elämää muualla. Ystävien kanssa kävimme Lammassaaressa astelemassa hienoja "pitkospuita" ja katselemassa ruovikkoa sekä laiduntavia lehmiä. Punaisia sudenkorentoja näkyi lentelemässä. 


Tuusulanjärven rannalla käytiin katsomassa suppailijoita ja sitten Lottamuseossa syömässä. Villa Elfikissä ja Tarvaspäässä käytiin myös eräänä päivänä. Parina tiistaina olen käynyt Hakaniemen torilla neuleystäviä tapaamassa. Tänään oli yhdellä mukana erityisen kaunis huivi. 
4 kommenttia:

 1. Sä olet käynyt vaikka missä! Monessa kivassa paikassa. Lammassaari mun täytyy kyll katsastaa, ehkä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lammassaari oli mulle aivan uusi tuttavuus.
   Nyt onkin ollut hyviä ilmoja käydä eri paikoissa.

   Poista
 2. Ihania nuo pikkuiset tomaatit :).
  Sinulla on ollut taas vaikka kuinka monta mukavaa retkeä.
  Neuleystävien tapaamisen haluaisin minäkin joskus tulla mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tomaatit on ihan syötäviä ja makeitakin ovat.
   Neuletapaamisia alkaa jo olla pienissä porukoissa.
   Töölön seurakuntakin järjestää neulekahvilaa Töölössä ja neuletapaamisia Triplassa. Hakaniemen torin tapaamisia on ollut tiistaisin klo 10-12. Jospa pian voitaisiin kokoontua vanhoissakin paikoissa.

   Poista