keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Ottaisko nokkiinsa

 Tässä kaiken tylsistyttävässä tilanteessa pitää keksiä jotain mielenvirkistystä. Vaikkapa nenäliinojen vertailua. Huomasin nimittäin, että uudehkot nästyykit tuntui kovin karkeilta. Keräsin sitten muutaman erilaisen nenäluutun ja vertasin niiden pehmeyttä. Pehmein oli kasvopyyhe, sitten nessu aloevera. Tuota nessua olen käyttänyt nuhanenän pyyhkimiseen kun se vähän voitelee arkaa nenän alustaa. Nyt kun ei varsinaista nuhaa ole, niin pitää pyyhkiä puoli naamaa kun on käyttänyt maskia hetken aikaa. 

Ja, mitäpä muuta kuuluu? No, sitä samaa. Istumista, makoilua, syömistä, joskus kauppareissu, eilen apteekissa, hiukan käsitöitä. Lähipäivinä ajattelin kävellä Kaapelitehtaalle katsomaan, jos Konttori-kahvilassa saa jo istuskella. Jos ei, niin voin katsastaa sen toisen, vanhan, kahvilan ja tilanteen siellä. 

Pärjäilemistä, ystäväiseni!



4 kommenttia:

  1. Mulla on nyt Lambi Ultra soft, tykkään noista pienistä pakkauksista. On tämä pehmeä mutta ihanko ultra? en mee sanomaan.
    Juu, tuo on ongelma ku on naama märkänä maskin jälkeen. MIssään ei neuvota miten ja mihin se pitäisi kuivata?? Kai siinä naamassa on niitä omia tai toisen basiliskoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee naamanpesu samalla kun käyttää maskia.

      Poista
  2. Nyt onkin hyvä tehdä kaikkea semmoista, mihin ei muulloin jää aikaa. Ihan mielenkiintoinen tuo sinun tutkimuksesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaista uuttakin tekemistä tulee keksittyä, mm uusia tv-kanavia., heh.

      Poista