perjantai 30. lokakuuta 2020

Harmaita päiviä

Päivänä muutamana huomasin Länsisataman kentälle ilmestyneen kuplahallin. Täytyykin jonain päivänä käydä katsomassa tarkemmin, mikä se oikein on. Länsisataman lounais/länsipuolelle rakennetaan kovasti ja maisemat muuttuu sitä mukaa. Sinne on rakennettu raitiovaunukiskoja ja nyt ratikoiden 8 ja 9 päättärillä näyttää rakennustyömaalta, joten ehkä uusi ratikkareitti otetaan piakkoin käyttöön. 

 Taas on niin harmaa päivä, että tulee ihan marraskuu mieleen, vaikka siihen on vielä pari päivää. Itseäni ilahduttaakseni leivoin taas rahkavoitaikinasta pasteijoita, nyt riisi-jauhelihatäytteellä. Muutamaan laitoin sitten itsetehtyä luumuhilloa. Vähän niin kuin joulua varten testailin tätä luumukomboa. Tuota muotoilua täytyy vielä kehittää kun ovat liian kotitekoisen näköisiä. Maku kyllä on ihan hyvä. 

Joko olette laittaneet jouluvaloja parvekkeelle tai muuten. Kaupoissa alkaa näkyä jo joulutavaroita. Ennen joulu alkoi näkyä pikkujouluna eli 1. joulukuuta, nyt jo ennen marraskuuta. Parempi ehkä niin, kun/jos jouluksi tulee lisää kokoontumisrajoituksia. 4 kommenttia:

 1. OO-oo mikä pasteijakasa. Namskis varmaankin, ja luumuakin:) Mulla on viikon ollu valot partsilla. Mullahan on semmonen puun mallinen valorypäs ja yhdet valot oon laittanut lyhdyn sisälle. Tänään laitoin talvikukat. Kaikki on nyt valmista talven tulla. Ai mikä talvi, missä? Näin lehdessä kuvan siitä kuplasta, on jännästi niinku kaks palluraa, semmonen kumpumainen.
  Nyt tuli tieto, että vesijumpparyhmät laitetaan puoliksi ja toiset on parillisina viikkoina toiset parittomina. Eli väheni tuokin liikunta nyt. Alkaa pikkuhiljaa kypsyttämään tämä tilanne. Tylsää ja masentavaa ja kaikkea semmosta. Noh, ehkä tästä vielä selvitään. Yritetään. Sulle voikin sanoa halloweenin sijasta: Maukasta kekriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä alkaa vähän korona kypsyttään niin kuin tv-mainoksen juusto. Monet on jättäneet uimisetkin. Jää liikunta vähiin, ei hyvä.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää pasteijat. Nami!
  Minä laitoin jo pihalle kirkkaat valot tuomaan valoa pimeisiin iltoihin. Ajattelin, että tänä vuonna voi muutenkin aloittaa joulukoristelun tavallista aikaisemmin, kun on niin ankea tilanne muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista.
   Niinpä minäkin olen ajatellut aloittaa joulua kohtapuoliin kun on niin tympiää ilman käsityökerhoja ja ystävien tapaamisisa.

   Poista