maanantai 6. huhtikuuta 2020

Pääsiäinen lähestyy

Eipä näkynyt virpojia meilläpäin. Ei kyllä muutenkaan näy ihmisiä liikkeellä. 
Sain kauniin pääsiäiskortin. Kiitos KristiinaS! 
Virpojia ei meilläpäin näkynyt kuten ei juuri muitakaan ihmisiä ulkosalla. 

Enpä muista koskaan ennen tehneeni jauheliha-perunamuusilaatikkoa, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ihan kohtuullisen hyvän makuista oli, mutta enemmän kyllä tykkään ihan perunoista jauhelihakastikkeen kanssa. Nyt vain sattui jäämään edellisen päivän perunamuusia ja päätin kokeilla uutta reseptiä. Tai ei mulla mitään reseptiä ollut, kuhan vaan sekoitin jämät ja lisäsin vähän maitoa ja yhden munan. Päälle juustoraastetta. 

Jälkiruuaksi keitin riisipuuroa. Mansikkahilloa olin keittänyt Lidlin pakastemansikoista. Kylläpä mansikat olikin maukkaita hillona, vaikka olivat valtavan kokoisia ja arvelin vähän hailakan makuisiksi. Näitä pitää ostaa lisää sitten kun taas vanhukset saa mennä itse kauppaan. Kotimaisia marjoja ostan kyllä yleensä kun niitä voi syödä keittämättä. 

Voikaa hyvin, ystävät ja pitäkää itsestänne huolta!


4 kommenttia:

 1. Ole hyvä. Herkullisen värinen on tuo laatikko. Ihan samat sanat, potut ja jauheihakastike on paremman makuista kuin laatikko, oon tehny. Ja kun vartavasten keitin perunat siihen niin oli työläs. TUolleen jämästä on mielekkäämpi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parmesaaniraasteella saa kauniin pinnan.

   Poista
 2. Herkkulliset on taas sinun ruokasi. Nami!
  Hiljaista on täälläkin ja valmiiden käsitöiden kasa kasvaa päivä päivältä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato. Käsitöille kyllä löytyy sitten syksyllä käyttöä.

   Poista