torstai 30. huhtikuuta 2020

Hyvää Vappua!

Hyvää vappua kaikille blogissani piipahtaville!

Simaa tein vain pari litraa. Se on kyllä hyvää, mutta kovin sokerisena ei oikein sovi diabeetikolle. Munkkirinkeleitä kyllä kaipaan, mutta naapurikahvilassa oli niin haalean värisiä, että ei tullut mieleenkään ostaa. Sitä paitsi niiden pitäisi olla tuoreita eikä edellisen päiväisiä lämmitettyjä.

Eilen satoi räntää tms niin, että maa oli hetken valkoinen. Tuli ihan mieleen joku entisaikainen vappu, kun oli lunta maassa. Toissapäivänä oli joku jo varautunut lumentuloon.

 Parvekkeella oikein rehottaa toissajouluiset jouluruusu ja muratit. Kun kauppakassin sipuleista yksi alkoi vahvasti puskea itua ja juuria, niin en hennonut laittaa sitä keittoon, vaan pistin purkkiin. Ehkäpä kasvaa ja pulskistuu ja saattaapa tehdä uuden sipulinkin.







4 kommenttia:

  1. Oikein hyvää corona-vappua! Lumi- ja raesadetta täälläkin koettiin. Simaa en tehny enkä ostanut ku siinä on prosenttia. Pommac maistuu kyllä ja tippaleivän ostin. Suklaahan on aina herkkua oli juhla tai arki.
    Heh, joku näytti odottavan oikein paljon lunta, ja nyt taisi pettyä kun ei ihan putoamaan asti riittänyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ostanut tippaleipiä kun en niistä oikein perusta. Munkkirinkeleitä olisin ostanut, mutta lähettyvillä ei näytä olevan myynnissä.

      Poista