maanantai 30. maaliskuuta 2020

Suutari pysyköön lestissä

Kokeilinpa taas uutta juttua. Tein ohutta leipää paistinpannulla. Ei olisi kannattanut. Leivästä tuli kovaa ja maistui raa´alta. Helppoa kyllä tehdä, mutta ehkä seuraavalla kerralla kuitenkin lisään maitoa ja kananmunan ja pastan lettuja.


2 kommenttia:

  1. Oliskohan toi ollut semmosta Naan-leivät tyylistä jos ois onnistunut oikein? Raflassa oon semmosta syöny ja se on hyvää.

    Edelliseen postaukseen: oi oi, mämmi on niiiin hyvää. Ilmeisesti huomenna (tai ke) menen kauppaan ja ostan monta rovetta. Mä käytän vaniljakastiketta. Kerman tietysti parasta mutta . . Ja jäätelön kanssa, nams. Mutta sitä ei nyt tuu ku mulla ei oo pakastin ollu päällä kahteen vuoteen. Mitä sitä pelkkää ilmaa pakastamaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan just tota naan-leipää olis pitänyt muistuttaa, mutta tuossa kohtaa mun jauhopeukalo oli kippee.
      Minä kokeilin kerran mämmiä vaniljakastikkeen kanssa, mutta en oikein tykännyt kun en juurikaan välitä vaniljan mausta tai tuoksusta. Jäätelö menettelee, mutta kerma on paras.
      Ai, sinä pärjäät ilman pakastinta. Mulla se on enempi käytössä kuin jääkaappi.

      Poista