tiistai 17. maaliskuuta 2020

Katselen tyhjää katua

Aamulla katselin kadulle ja kovin tyhjältä näytti. Tavallisesti joukko koululaisia ja lapsia päiväkotiin vieviä huoltajia vaeltaa kadulla, mutta eipä tänään. Pari autoa näyttää olevan päiväkodin edessä. Onkohan henkilökuntaa kuitenkin valmiudessa, jos jokunen lapsukainen kuitenkin tulle hoitoon.
Meidät mummuthan on pyydetty sisätiloihin ja eihän me nyt muutenkaan parhaaseen aamukahviaikaan kaduilla vaelleltais. Paitsi siellä, missä kauppa on aamulla aikaisin auki nimenomaan erityisryhmille.
Nyt olisi hyvää aikaa siivotakin, mutta se ei kyllä ole tekemisen ykkössuosikki.


4 kommenttia:

  1. Hieman on ankea olo


















    Sanaton on olo, kokoajan tulee uusia rajoitteita, jopa saunavuorot peruutettu. Varmasti on meidän asukkaiden parhaaksi, ei vain heti tullut moinen rajoitus mieleen.
    Kaikesta huolimatta hyvää viikkoa sinulle!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sirpa-Liisa! Suomalaiset on kyllä erakkoja, mutta ei ihan näin erakkoja.

      Poista
  2. Ei nyt siivota! Poikkeusaikana pitää yrittää tehdä kaikkea kivaa. Neuloa, lukea, tutkia sukua, nukkua päikkärit ynnä muuta mitä kukin keksii. Kun/jos maailma palaa normaali arkeen niin sitten mekin;) No, pikkusen täytyy päivittäistä siisteyttä ja tiskit hoitaa mutta . . . Ai niin, mulla kyllä se kellarikomeron järjestely mutta se voikin nyt jäädä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahdet päikkärit olenkin ottanut melkein joka päivä. Silti olen nukkunut kohtuu hyvin yöllä.
      Aamuisin on ihanaa kun ei tarvitse ajatella minnekään lähtemistä. Tuntuu, että klo 12 menotkin on olleet liian aikaisin.

      Poista