perjantai 27. maaliskuuta 2020

Kuolleita hiiriä talossa

Vähänkö nyt nyppii kun tietokoneen hiiri lakkasi toimimasta. Vaihdoin patteritkin, mutta ei vaan pelaa. Toistakin hiirtä kokeilin, mutta yhtä kuollut sekin. Tosin se oli lakannut toimimasta jo aikaisemmin. Oli mulla joskus langallinenkin hiiri, mutta sitäpä ei nyt löytynyt tähän hätään.  Kun tänään olen saamassa ruokaa kaupasta, niin pyysin samalla uuden hiiren ja tulostuspaperia. Toivottavasti uusi hiiri pelaa. Nyt toimimattomaksi menneessä hiiressä on vielä takuuta jäljellä, mutta en sen takia lähde liikkeelle, vaikka Verkkokauppa vieressä onkin.

Nyt, kun ikäkaranteeni jatkuu, niin tuli mieleen, että on sitten joskus varmaan jännä tunne mennä ulos katsomaan miltä maailma näyttää.


5 kommenttia:

 1. Vanhassa vara parempi. Löysin lopulta vanhan, hännällisen, hiiren ja se toimii. Tosin on kamalan kankean tuntuinen. Hm... uusikaan langaton ei toiminut, joten lienee koneessa jotain häikkää.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että sulla oli hiiritoimituskin:) Jaa, hännällinen ku nyt toimii niin kyllä viittaa vahvasti siihen, että koneessa on joku vastaanottovika. Mullakin oli just tuolleen että hiiri kuoli mutta sit ku vaihdoin koneen niin se hiirikin heräsi eloon. Tämä on mystistä tämä TIETOkonemaailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vähän netistä koitin katsoa ohjeita, miten olisi voinut tarkistaa, missä vika, mutta oli liian monimutkaisia minulle. Olis pitänyt jotain porttia vaihtaa, mutta jätin kokeilematta ettei mene koko kone jumiin.

   Poista
 3. Hyvä, jos hännällinen hiiri toimii. Sillä pärjää hyvin siihen asti, kun pääsee taas ulos langattoman hiiren kanssa neuvoa kysymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Pientä totuttelua vaan ja nyt jo menee ihan hyvin.

   Poista