perjantai 10. tammikuuta 2020

Hautausmaalla käynti

Huomasin netistä, että Malmin hautausmaalla oli iso kuusi kaatunut juuri siinä korttelissa, missä tätini hautapaikka on. Kävin sitten katsomassa tilannetta. Kaatuneet hautakivet oli nostettu ja kuusen runko viety pois. Siivoustyötä oli vielä menneillään ja kuusen kanto paikoillaan. Kaatunut kuusi oli valtavan kokoinen, mutta onneksi latvus oli mennyt ohi tätini haudan.
Olin ajatellut poiketa syömään tai kahville hautausmaalla olevaan lounasravintolaan, mutta en sitten ehtinytkään sinne. Kun ilma oli erinomainen kävelyyn, niin soitin lähellä asuvalle käsityöystävälleni ja poikkesin hänen luo kahvittelemaan. Kiitos ystäväni mukavasta iltapäivästä.

Kun edelleen on ollut sää plussan puolella, niin luonto kuvittelee kevään olevan tulossa. Pensaissa jo silmut pullistelee. Toivottavasti ei tule kovia pakkasia, jotka pilaavat kevään kasvuston.

Yhdet sukat sain valmiiksi Austermann Step 6 -langasta. Lankaa kului 66 grammaa, silmukoita varressa 4x13 ja teräosassa pari silmukkaa vähemmän. Puikot 3,0. Sukkien koko 38-39 ja taitavat jäädä omaan käyttöön.4 kommenttia:

 1. Onneks ei oo kukaan jääny alle. Aikas iso puu olikin. Noitahan on koko Malmi täynnään, tarviiko ruveta varomaan kaatuvia kuusia. Nehän on aika pinnassa vaan niiden juuret. Nyt on ollutkin kovia tuulia useasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää tuuria oli ollut ettei kukaan jäänyt alle kun puu kaatui päivällä. Kannattaa tosiaan vähän vilkuilla ympärille, jos on myrskysäällä hautausmaalla.

   Poista
 2. Ihanat sukat :).

  Nyt on kyllä ollut omituinen talvi sateineen ja tuulineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Enpä muista tällaista olleen aikaisemmin. Kukat vielä parvekkeella ja ilmassa kevään tuntua.

   Poista