torstai 19. joulukuuta 2019

Vajaa viikko jouluun

Eipä ole vielä ollut joulukiireitä erikoisemmin. Muutaman suklaarasian olen ostanut. Yhden parin sukkia sain valmiiksi, mutta nyt voisi vaihteeksi jo tehdä muutakin. Lankoja kyllä on kunhan innostusta riittäisi.

Sukat on samaa Opalia kuin muutamat edellisetkin. Silmukoita varressa 4x13 ja teräosassa pari silmukkaa vähemmän. Lankaa kului 71 grammaa, koko noin 40 eli lahjalaatikkoon menevät.

Eilen kävin hammaslääkärissä ja nyt sitten olen liemiruualla. Huomenna on käynti Hammaslääketieteen laitoksella, jossa tutkivat yhtä hammasongelmaa. Noita hammaslääkäreissä käyntejä on nyt syksyllä ollut monta ja monessa eri paikassa, vaan jospa nyt sitten olisi pitempi hyvä kausi edessä.4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat olet taas neulonut :).
  Tsemppiä hammaslääkärikäynteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Omppumato. Vielä jatkuu hammasjutut ensi vuoden puolellakin.

   Poista
 2. Hammashoito on täss maassa, tai ainakin täällä Stadissa, tosi kurjaa ku kunnallliseen ei pääse kuin pitkään jonottamalla ja sitten siellä ei tehdä ku tavallista paikkausta. Tämmönen vanhempi henkilö kun tarttis proteettista ja vähän kosmeettistakin hoitoa. Yksityinen on tosi kallista lystiä.
  Hyvä ku pääsit tuonne lääketieteelliseen, siellä on hyvä hoito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hammaslääketieteen laitoksella oli oikein mukava erikoistuva lääkäri. Minä olen joskus päässyt kunnalliseen päivystystapauksena.

   Poista