keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Naapurissa kahvilla.

Viereiseen kortteliin on tullut uusi kahvila Cafe Kap Horn ja eilen kävin siellä tutustumiskahveilla. Kaksi nuorta henkilöä sitä pitää ja vähän oli kieliongelmia ja myös kassaongelmia. Sain sitten kahvin ja kasvispiiraan kahdella eurolla. Piiras oli tosi hyvä. Tänään täytyy mennä testaamaan lounastarjoilu.

Asunnossa on edelleen viileää. Piti laittaa villasukat jalkaan ja toinen pusero päälle.

Syyskuussa ensimmäisenä kukintansa aloittanut orkidea tiputtelee nyt kukkia. Liekö syynä viileä lämpötila vai eikö vaan jaksa näin syksyllä kukkia pitempään.

Sain lopulta vanhaan askelmittariin uudet patterit. Ostin ensin kahdet väärän kokoiset. Eilen tuli askeleita noin 2500, joten petraamisen varaa on.

Edit: Rupesinkin jämistelemään, enkä mennyt naapuriin syömään, vaan kaivoin jääkaapin perukoilta ruusukaalia, kesäsipulia, tomaatin puolikkaan, lusikallisen couscousia ja raejuustoa. Oli ihan kelvollista. Jämistelin sitten lisää. Leivoin hedelmäkakun mututuntumalla kun oli englantilaisten kakkujen jäljiltä kuivattuja hedelmiä. Pohjana oli vanha kahvikakun ohje, johon lisäsin hedelmäpaloja ja tilkan portviiniä. Kun vuoka oli liian iso taikinalle, niin loppuja pistin muffinssivuokiin. Kun en uskaltanut muffinsseja laittaa uuniin ritilälle, niin ladoin ne paistumaan pieneen vuokaan. Ihan hyvin onnistui ja pari muffinssia meni heti lämpimänä kahvin kanssa.
2 kommenttia: