sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Kylmää sisällä ja ulkona

Heräsin aamulla aikaisin ja ihmettelin kun tuntui viileältä. Totesin, että patterit olivat kylmät ja huonelämpötilakin oli laskenut muutaman asteen. Keitin aamukaffeet ja pistin hupparin päälle. Kahviteltuani menin takaisin sänkyyn peiton alle. En kuitenkaan saanut enää nukuttua, vaan aikani pyörittyäni nousin ylös. Kohtapuoliin alkoi muilta talon asukkailta tulla viestejä, että heilläkin on kylmä. Joku sitten ilmoitti huoltoon. Iltapäivällä huolto kävi tarkistamassa ja totesi, että vesikierto ei toimi, mutta he eivät pysty korjaamaan, joten huomenna tulee joku "viisaampi" selvittämään pulmaa. Minä laitoin pari tuikkua palamaan ja kun on telkkari auki, niin ne lämmittävät lähes riittävästi. Joku asukas aikoi laittaa saunan päälle. Minulla ei taida olla enää yhtään vanhaa hehkulamppua, ne olisivat lämmittäneet aika mukavasti. Nykyiset ledit sun muut ei lämmitä juuri ollenkaan.

Hyvää pikkujouluaikaa!


Hm. Huomasinpa tuosta edellisestä kuvasta, että hopeatkin pitää kiillottaa. Joulusiivousta varten olen hankkinut hyvän pölynpyyhkimen. Saa kapeat rakoset nuohottua ja kaappien päältä pyyhittyä pölyt ilman, että tarvii nousta tuolille tms. Miekkaa voi taivutella, niin saa mukavasti hyllynpäällystän pyyhittyä. 



Yhdet sukat sain valmiiksi. Opalin lankaa 70 grammaa, silmukoita 4x13,terässä kaksi silmukkaa vähemmän,  puikot 3,0, koko noin 39 eli omaan jalkaa juuri passelit. Tätä lankaa on vielä jäljellä, joten heti seuraavat alulle. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti