tiistai 25. lokakuuta 2016

Miehiä telineillä ja siniset sormet

Kaupungilla käydessä näin miehiä laittamassa isoa mainosplakaattia talon seinään. Olipa aikamoista keikkumista valjaissa.Jokunen aika sitten ostamastani villalangasta rupesin kutomaan myssyä itselleni. Hämmästyin kyllä kun kädet muuttuivat sinisiksi. Toivottavasti valmiin myssyn kanssa en kulje otsa sinisenä kaupungilla. Ainaki kertaalleen pitää myssy pestä ennen käyttöä.

9 kommenttia:

 1. Minullakin muuttui kerran kädet keltaiseksi keltaista lankaa neuloessa. Kannattaa tosiaan pestä myssy ensin, ettei värjäänny hiuksetkin siniseksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hah. Jos pistäis myssyn märkien hiusten päälle, niin sais ilmaisen hiusten värjäyksen.

   Poista
 2. Ohhoh...olepas varovainen jos kuljet pää sinisenä kaupungilla, joku vielä luulee että oot paleltunut ja muuttunut siniseksi ;) Kamala toi keikkumiskuva, musta ei olis tuohon kiipeilyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin miehet aidon oloisia. En tiedä, onko sisällä nuket vai onko vain vaatteet jätetty roikkumaan. Ovat nimittäin tänäänkin siellä samassa asennossa.

   Poista
  2. Mitäh?!? Mä luulin, että ne oli ihan oikeita ihmisiä, ei tullut mieleenkään että jotain nukkeja, hehheh! Vaikka sen alimpana olevan miehen jalat näytti kyllä aika ohkasilta...

   Poista
  3. Minäkin ensin luulin ihan eläviksi, mutta kun ajoin ratikassa toisen kerran ohi ja olivat edelleen samassa asennossa, niin honasin, että mainostemppuhan se on. Minusta hyvin keksitty.

   Poista
  4. No oli aikamoinen idea, heh! Eihän sitä huomaa sellainen joka ei mene toistamiseen ohi varmaankaan...

   Poista
 3. Siniveriseksi päätit heittäytyä!

  VastaaPoista