sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Huivi ja lankaa

Näin aikaisemmin LeaP:n tekemän kauniin huivin. Malli on Lean oma ja Lea lupaili ohjettakin tehdä.Tapasimme Lean kanssa yllättäin kaupungilla ja mihinpä sitä sitten mentiin jos ei lankakauppaan kun Lealla oli ihan ostamisen aihettakin. Snurressa oli juuri syksyn uusia lankoja hyllyssä ja niinpä minäkin ihastuin kauniiseen myssylankaan. Oli aika hintavaa, mutta minkäs mahtoi kun oli niin kaunista ja mukavan tuntuista.Kutsuin Lean vielä meille kahvittelemaan ja ostosten jälkeen lähdimme ratikkapysäkille. Ratikka oli juuri pysäkillä, mutta ei ihan ehditty kyytiin. Lea sitten katseli ostoskuittia ja ihmetteli summaa. Näytti siltä, että jotain oli jäänyt laskusta pois. Palasimme kauppaan takaisin ja siellä tarkistettiin kuitin summat. Minun lankavyyhti puuttui laskusta. Maksoin summan ja palkkioksi rehellisyydestä saimme kivat rullamitat.

Joimme meillä sitten kahvit ja Lean tarjoamat pullat sekä vähän neuloimmekin. Kiitos LeaP käynnistä ja pullista!

10 kommenttia:

 1. Kaunista lankaa ja kyllä rehellisyys aina kannattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmaan vaivannut pitkään, jos ei olisi käyty kaupassa hoitamassa asia. Nyt on mukava mennä sinne seuraavankin kerran.

   Poista
 2. Kyllä rehellisyys yleensä kannattaa. Lean huivi on kaunis ja helppo tehdäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tuosta Lean huivista kovasti ja odotan ohjetta niin voin tehdä itsekin. Reikäkerrokset ja ainaoikein kerrokset kyllä onnistuu kuvan perusteellakin, mutta lisäykset vaatii vähän ohjetta kun huivi on vähän kaareva.

   Poista
 3. Onpas kaunis huivi :) Mun paprikat eivät ole voineet ihan yhtä hyvin, toisessa taimessa oli pitkään vihreä lähes normikokoinen paprika, aloin jo luulla lajiketta vihreäksi. Sitten se alkoi vähän punertaa ja mitä teki, homehtui! Nyt toisessa on pienen pieni alku, saas nähdä jaksaako kasvaa, sisällä ovat nyt olleet jo hyvän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voi ja pöh. Mikähän sen paprikan homehutti.

   Poista
  2. No en käsitä! Ei mulla kyllä valkosipulitkaan tehneet juuri mitään, keltasipulit ei senkään vertaa. Maa-artisokat on vielä maassa ja lupaavasti ainakin kasvoivat korkealle ja kukkivat komeasti, mutta sehän ei vielä mitään todista. Perunat oli ainoat jotka onnistuivat vaikka laitoin myöhään maahan. Paprikat on nyt sisällä ja mietin että pitäiskö vaihtaa altakasteltaviin ruukkuihin...

   Poista
  3. Hm... Vuodet ei ole veljeksiä, sanotaan.
   Joskus aikoinaan minulla tuli yhtenä vuonna komeita sipuleita ja paljon, toisena pieniä ruppuja. Tänä kesänä minulla pelargoniat kukkii komeasti vielä, ruohosipuli on kitulias. Pieni joulukaktus on täynnä nuppuja, isommassa vähän nuppuja, vaikka yleensä isompi on kukkinut komeasti ja pienempi ei ollenkaan.

   Poista
  4. Ja mulla pihalla ruusut kukkii vieläkin, samoin se miljoonakello jonka toitte kesän avajaisiin ja hanhikki! Kummallista...

   Poista
  5. Tänä kesänä kukat on kukkineet outoihin aikoihin.

   Poista