lauantai 12. joulukuuta 2015

Näpertelyä

Vanha käsväskyni oli kulunut kurjan näköiseksi ja olin jo jonkin aikaa etsiskellyt uutta. Nyt sattui silmiin sopiva ja vanha sai kyydin roskiskuormaan. Sitä ennen huomasin, että laukun vetoketjut ovat hyvin kestäneet kovaa kulutusta ja niinpä napsin ne irti. Ehkä niille jostain löytyy uutta käyttöä. Nuo metallilenksut vetoketjujen päällä on laukun olkahihnasta.

Jostain nettisivulta löysin kivan ohjeen minikranssin tekoon. Ohjeesta poimin vain tiedon, että muovimukin reunaa voi käyttää pohjana. Muovimukin reuna olikin kiva. Se oli helppo leikata eikä reuna ollut terävä kun leikkasi sopivasta kohdasta. Aikaisemmin ostamastani kranssista otin kellon koristeeksi. Tämä minikranssi voi päätyä oveeni kun se aikaisemmin ostamani oli vähän liian raskas teipillä kiinnitettäväksi. Mulla ei ole ovessa naulaa kun olen ollut vähän saamaton siinä suhteessa.Ostosreissulta tullessani katselin uuden hotellin työmaata. Niin vain siinä kerrokset kohoaa korkeuksiin. En ihan tiedä, miten monta  (kymmentä) kerrosta rakennukseen tulee, mutta korkeaksi sitä on suunniteltu.Joulukaktus kukkii edelleen, mutta ei taida kukat kestää jouluun saakka. Amaryllis sen sijaan aukoo kukkiaan pikkuhiljaa. Toinen kukkavana odottaa vuoroaan ison kukan alla.

4 kommenttia:

 1. Kiva minikranssi ja kyllä hyvät vetoketjut kannattaa ottaakin talteen jatkokäsittelyä varten.

  VastaaPoista
 2. Hyvä on ottaa talteen käyttökelpoiset osat. Koskaan ei tiedä milloin tarvetta ilmenee. MUTTA kohtuus tässäkin hamstrauksessa, kaikkea talteenotettua ei millään kerkiä koskaan käyttämään;)
  Hagiksen torilla katselin tosi kauniita kransseja mutta oli vaikea valita minkä olisin halunnut. En sitten ostanut ja tyydyn tuohon vanhaan joka on ollut monen monta joulua ovessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin on kertynyt kaikenlaista "ehkä tarpeellista", mutta nuo vetskarit vaan vaikutti niin hyviltä, että oli pakko ottaa talteen. Nappeja en ole aikoihin kerännyt, vaikka niitä voisi käyttää askartelussakin.

   Hakaniemen markkinoille olin suunnitellut mennä, mutta en jaksanut lähteä kun viime yö meni parin tunnin unilla, enkä muistanut enää mitä minun piti sieltä hankkia.

   Poista