maanantai 28. syyskuuta 2015

Viikonlopun ajankulua

Lauantaina kävin Tampereella Aurinkoa ja tähtiä -konsertissa. Olipa mukava nähdä livenä iso-D,  Jussi Raittinen, Jani Jalkanen ja muut. En ole musiikki-ihmisiä enkä käy yleensä konserteissa, joten tämä oli harvinainen tapaus.Eilen, sunnuntain kävisin kaupunkikierroksella. Ensin suuntasin Brunon kirpparille, mutta siellä oli melko tyhjää. Sitten katsastin Hakaniemen kirppistarjonnan. Eipä sieltäkään lähtenyt mitään mukaan, vaikka muutamia vanhoja koruja katsoinkin.Kotimatkan päätepisteestä kävelin vielä katsomaan kiinalaisen laivaston aluksia Melkinrantaan. Olisi sinne päässyt sisällekin tutustumaan, mutta en mennyt.

Meidän kulman Bad Bad Boy pissii edelleenkin tyynellä ilmalla. Myrskysäällä on vesihanat kiinni kun tuuli roiskuttaa vettä ihan ratikkapysäkille asti.Syksykin alkaa näkyä ympäristön kasveissa. Bunkkerin seinustan mikälie koisokasvi on saanut aikaiseksi muutaman "hedelmän".

8 kommenttia:

 1. Kotimaan matkailua!
  Mekin vietettiin muutama päivä Tampereella loppukesästä, tytär majoitti ja saimme käydä kaupunkikierroksella hänen opastuksellaan, toreilla ja kauppahallissa.
  Tuo "pissapoika" on aika velmun näköinen, mutta ei ole minun makuiseni "taideteos."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo pissapoika on niin surkean näköinen, että liekö eturauhasvaivoja.

   Poista
 2. Sullahan on ollut ihan kiirusta viikonloppuna. En ole tiennytkään että Hagiksessa pidetään torikirppistä sunnuntaisin ja tuo Bruno on ihan outo, pitänee kuukkeloida niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hagiksessa on sunnuntaikirppis aina kun ei ole Hakaniemen markkinoita, jotka on kerran kuussa.
   Bruno jotenkin yrittää korvata Valtterin kirppiksen. Bruno on vähän matkaa Pasilaan päin siitä entisestä Valtterista.

   Poista
 3. Kivaa matkailua lähipiirissä. Minusta tuo pissapoika on tosi aavemainen ja pelottavakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi minä en tykännyt tuosta pissipojasta, mutta nyt jo huvittaa kun se tuo mieleen siittiöt tai sääskentoukat eli nupipäät. Rumahan se on ja joutais viedä jonnekin tunkion liepeille, eihän sitä kukaan viksumpi julkipaikalla kuseksi keskellä päivää.

   Poista
 4. Tuo pissipoika on saanut kyllä arvostelua pitkin ja poikin eli siis jopa minä tiesin sen. Jotenkin surkean näköinenhän se on, mutta siinä se ehkä onkin se ruma kauneus. Nykyään kun on vallalla sisustuksessakin se, että tehdään ensin ns. täydellinen sisustus ja sitten tuodaan sinne joku rumankaunis esine tai huonekalu. Ei ehkä minun tyyliäni, ei sisustuksessa eikä julkisilla paikoillakaan.

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TNiissä rumankauniissa on vähän samaa kuin ennen muinoin meikkaamisessa kun piti laittaa musta piste naamaan.

   Poista