keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Joulukorttien teko alkanut

Jouluhan on kohta ovella. Niinpä Kampin palvelukeskuksessa on Touhutonttujen ryhmä aloittanut joululahjavalmistelut. Pienet lahjat menevät eteläisen Helsingin kotipalvelun asiakkaille. Niissä on paljon yksinäisiä vanhuksia, joita ei juuri kukaan muista, edes jouluna. Touhutontut tekevät mm rannekkeita ja kämmekkäitä viluisia käsiä lämmittämään, kaulapussukoita avaimille ja kännyköille, jyvätyynyjä ym mitä nyt vain keksitään vanhusten mieltä ilahduttamaan. Pikkulahjan mukana menee joulukortti ja niiden teko on nyt sitten aloitettu. Koska ryhmällä on vain minibudjetti, niin vähän jokainen osallistuja tuo omia tarvikkeita. Joulukortteihinhan käy vaikka viimevuotisten korttitehtailujen jämät.

4 kommenttia:

 1. Tosi hauskoja kortteja sulla tehtynä. Tuo vanhuksille pikkulahjojen tekeminen on todella upea juttu. Vieläkö villasukat lasketaan pikkulahjaksi vai pitäisikö olla vielä "pienempää"?

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukkiakin voidaan laittaa unisukiksi, mutta huonokuntoiselle vanhukselle ne voivat kävellessä olla liukkaat. Sovittiin, että sukkien mukaan laitetaan lappu, että ovat unisukiksi.

   Poista
 2. Tee suosiolla vanhanmallinen petus kantapää. Istuu hyvin. Isoäiti

  VastaaPoista