lauantai 29. elokuuta 2015

Siivouspäivä

Tänään oli yleinen Siivouspäivä ja läksin katselemaan kaupungille kirpputorimyyjiä.
Ensin suuntasin Vanhan kirkon puistoon. Siellä olikin porukkaa mukavasti, mutta en kuitenkaan ostanut mitään, sen sijaan vein yhdet miesten kengät Fidan keräyspisteeseen.


 
Sitten suuntasin Espalle. Sielläkin oli myyjiä, mutta ei mitenkään tungokseen asti. Enpä sieltäkään mitään ostanut.
 
 
Vielä kävin Sokoksen S-marketissa, postitalon K-marketissa ja Itiksen Citymarketissa etsiskelemässä Arielin hajusteetonta pesupulveria. Sitä on ollut erikseen värillisille ja valkopyykille, mutta nyt se tuntuu hävinneen kaupoista. Etten aivan tyhjin käsin olisi kotiin tullut, niin ostin Itiksestä mansikoita ja mustia viinimarjoja. Kotimatkalla poikkesin Kaisaniemen metroaseman pieneen ruokapaikkaan ostamaan sveitsinleikkeen mukaan ja sainkin toisen kaupanpäälle. Leikkeet olivat sen verran isoja, että jaksoin syödä vain puolikkaan ja 1,5 meni heti pakastimeen odottamaan tulevaa nälkää, joten ne jäi kuvaamatta. Mustista viinimarjoista keitin hilloa, jota on tarkoitus syödä Barbara Bushin broilerin kanssa. Mansikat onkin jo melkein syöty ihan ohimennen.
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näytti marjat ja tuo sveitsinleike on mulle aivan outo tuttavuus, mutta hyvältä näytti, mitä tuossa astiassa oli, nam. Minä ajattelin käydä ostamassa mansikoita torilta tiistaina kun on siinä vieressä toimintaterapeutilla käynti, ostin viime viikolla niin mahtavan makuisia mansikoita ja toivonkin, että löytyy niitä samoja (sellainen syyslajike, joka nyt parhaimmmillaan).

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sveitsinleike on sellainen, että siinä on jotain juustoa ja kinkkusuikaleita sisällä. Siis possunlihan sisällä. Joskus noissa leikkeissä on liikaa sitä sisustaa, mutta noissa tänään ostamissani oli ihan sopivasti.

   Poista
 2. Tosi mukava nähdä Helsingin tuttuja maisemia ja lukea kuulumisia sieltä, kiitokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulepa joskus ihan livenä katsomaan.

   Poista
 3. Kivoja kuulumisia sieltä päin :).

  VastaaPoista
 4. Vähän piristystä päivässä.

  VastaaPoista
 5. hahhah, luin lopusta, että olit syönyt 1,5 metriä sveitsinleikettä, hyvä, etten noussut kunnioituksesta seisomaan! Ihanaa, piristyin ihan. Olipas ihanan näköistä nuo siivoukseen osallistuneiden...kirppispeitot, varmaan tavaraa jos jonkinlaista. Hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, En minäkään olis enää istunut, jos 1,5 metriä leikettä olisin syönyt.

   Poista