sunnuntai 9. elokuuta 2015

Maunon mutustelut ja minun nästyykit

Mauno on aivan ihana ja osaa kerjätä ruokaa. Kun salaatit loppuu, niin sitten pyöritään ruokalautasella ja levitellään kalkit ja vitamiinit ympäriinsä. Sitten alkaa tuijotus "olis vielä nälkä". Ruokailun jälkeen Mauno ottaa aurinkoa, paitsi eilen piti mennä varjoon iltapäivällä.

Minun "kesäflunssa jatkuu aina vaan. Vaikutti jo välillä, että paranee, mutta sitten alkoi pahenemaan uudestaan. Kävin ostamassa kuumemittarinkin kun tuntui, että iltaisin vähän nousee lämpöäkin. Olihan sitä pari asteen osaa. Aiemmin taisi olla yli 38. Nenäliinojakin on kulunut jo yli 300. Onneksi noissa uusissa on hoitavia aineita, niin on nenänalusta säilynyt ehjänä. Viime yö meni istuessa ja yskiessä. Vasta aamulla sain nukuttua noin 1,5 tuntia.

Juu. Ja sain johdon uuteen kameraan, joten nyt yritän saada tännekin kuvia, mutta reissukuvat, Muttimarkkinat ja Tallinnan reissu, vielä odottavat.


4 kommenttia:

 1. Jo saa herra sotkun ympärilleen jos ei ruokaa ole osannut orja antaa riittävästi!

  Voihan nenä tuota sun flunssasi jatkumista, mutta hyvät on lääkkeet, ainakin tuo turkinpippuri. Flavamed on lääke joka toisilla auttaa todella hyvin ja jotkut valittaa ettei siitä saa mitään apua, kuinkas sulla?

  T: merja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo Flavamed hiukan tuntuu auttavan, mutta mulla sitä limaa irtoaa "ämpärikaupalla" niin ei ole ehkä riittävän tehokas. Tosin viime yönä sain nukuttua kaksi 3 tunnin pätkää. Pisimmät yöunet 4 viikkoon.

   Poista
 2. Kesäflunssaa on minullakin. Nyt myös toiseen otteeseen. Yskitään ja niistetään nyt sitten kilpaa.:) Mauno on niin söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mulla nyt alkaa helpottaa. Toivottavasti pian sinullakin.

   Poista