lauantai 2. elokuuta 2014

Auringonpaisteessa

Maunohan tykkää sulatella ruokaa lämpölamppujen alla tai auringonpaisteessa. Varjoisella säällä lamppu kelpaa, mutta auringon paistaessa on luomuvalo ihan parasta. Tunnin-pari auringossa ja sitten Mauno siirtyy varjoisampaan nurkkaan.


10 kommenttia:

 1. Mauno on kauniin näköinen, niin kivasti kirjava.
  Hennillä on 4 hamsua ja hän on nyt helleaikava laittanut jokaisen häkkiin pakkasessa olleen kylmäkallen tai kiven. Ne käyvät niiden lähellä välillä vilvoittelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan on tuollainen kylmäkivi mukava helteellä. Jotkut laittavat kylmäkalleja sänkyyn illalla, niin pääsee uneen paremmin kun ei ole liian kuuma.

   Poista
 2. On ne vaan nuo luonnon elävät niin veikeitä niin kuin Maunokin, että pitää olla lämpöä ruoan sulatteluun ja sitten varjoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelivarvaskilpikonna tarvitsee noin n.35-40 asteen lämpöä ruuansulatukseen ja uv-valoa, että kilpi pysyy kunnossa.

   Poista
 3. Oletkin saanut vähän kovemman puoleista herraseuraa ;D
  Kiva tuollaista hitaammanpuoleista komeaa herraa varmaan on hoidella kun sulla on niitä joskus ihan ominakin ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Maunohan on ollut mulla vauvana ja on nyt vissiin teini-ikäinen. Ja osaa kyllä kerjätä ruokaa kun vissiin tietää että en voi olla antamatta kun toinen anovin silmin tuijottaa ja kääntelee päätään.

   Poista
 4. Kyllä sitä luomuvaloa on tänä kesänä Maunolle riittänyt :)

  ps. jos haluat sen liivin ohjeen kirjoita blogissani olevaan s-postiin, niin lähetän kuvat sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarjouksesta, Anneli. laitan s-postia.

   Poista
 5. Vai on sulla siellä Mauno nyt! Maunoi varmasti rakastaa näitä ilmoja! Toista se on meidän muiden vaikka ei saisi yhtään valittaa...tämäkin aika on kuin vain unennäkö, pian syys saa. Olit tehnyt kauniin huivinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno tykkää lämpimästä, mutta liika on liikaa. Kun parvekkeella on 30 astetta, niin Mauno menee varjoisaan nurkkaan. Ruokailun jälkeen vain hetken lämmittelee auringossa tai lampun alla.

   Poista