perjantai 7. helmikuuta 2014

Toiseen suuntaan

Kävin eilen Pasilassa ja Pasilan asemaa on näköjään uudistettu. En paremmin ehtinyt tutustua muutoksiin, mutta junien tulo- ja lähtöraiteiden suunnanmuutokset hieman hämmensivät. Samoin liukuportaiden suunnanmuutokset. Eli, kun ennen mentiin ylös oikeanpuolimmaisella portaalla, niin nyt mennään vasemmapuoleista. Ja kun ennen mentiin laiturilta keskustan suuntaan vasemmalta raiteelta, niin nyt oikealta. (suunta riippuu tietysti mistäpäin katsoo). Kotiinpäin tullessa juna jäi kauaksi kun raiteella oli jo monta vaunuyksikköä aamua odottamassa. Laskin, että astuin 500 askelta ennen asemarakennuksen päätyä.
Ehkäpä nämä uudistukset ja muutokset saavat matkalaisten aivosolujakin piristymään.

8 kommenttia:

 1. Joskus tuntuu siltä, että uudistukset tekevät asiat hankalammiksi. Mielestäni ylös meno olisi mukavampi oikealta puolelta ja alas vasemmalta, eli vanhalla tavalla.
  Meillä uudistettiin ilmaisjakelulehti. Nimi oli ennen Uusi-Rauma ja se muuttui, Nyt se on Raumalainen. Samalla se vaihtui aika paljon erilaiseksi, mutta minä pidin paljon enemmän siitä ennen uudistusta. Ja juttuja kuunnellessa tuntuu siltä, ettei oikein kukaan tykkää tästä uudesta vaikka vanhan lukivat aika tarkkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei uudistukset miellytä, mutta minkäs sille voi kun maapallo pyörii vaan. :=)

   Poista
 2. Pysyvät ainakin harmaat aivosolut virkeinä kun totuttelee muutoksiin ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aivot kyllä joutuu olemaan hereillä, ettei eksy väärään junaan.

   Poista
 3. Mitä ne sitä nyt uudistaa ku koko juttuhan menee uusiksi ku Pasila uudistuu.
  Ihmiskolareita saattaa syntyä ku tuolleen sotketaan kulkusuunnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän siellä osaa enää oikeaan junaankaan. Tosin tänään aamulla päärautatieasemalla menin väärään junaan. Onneksi ehdin vaihtaa oikeaan. Olisin joutunut Tampereen sijasta jonnekin Joensuuhun.

   Poista
 4. Mä olin kerran tulossa Mikkeliin ja nousin vahingossa Pasilassa Tampereen junaan, onneksi ehdin vielä vaihtaa seuraavalla asemalla oikeaan junaan.

  T: merja

  VastaaPoista
 5. Olipa sinullakin onnea matkassa.

  VastaaPoista